Är du en lösningsorienterad teknisk förvaltare?

Är du en lösningsorienterad teknisk förvaltare?

Dina arbetsuppgifter

Ett av våra tre verksamhetsområden är förvaltningsverksamheten som tar hand om våra kunder och hyresgäster och även hanterar den tekniska och ekonomiska förvaltningen av våra fastigheter. I rollen som teknisk förvaltare har du ett ekonomiskt och tekniskt ansvar för ditt förvaltningsområde samt nära kontakt med hyresgästerna.

Du har personalansvar med ansvar att säkerställa arbetsmiljö, trivsel och engagemang. Du har ett övergripande ansvar för tilldelat fastighetsbestånd där du upprättar budget (för fastigheternas drift, underhåll och skötsel), uppföljning mot budget samt prognosarbete. Du ansvarar för att strukturera, planera och följa upp underhållsarbetet, effektivisera utnyttjandet av resurser och på lång sikt stärka värdet på fastigheterna. I arbetet ingår även att planera och leda mindre underhållsprojekt, lokalanpassningar och inre underhåll samt beställningar och uppföljning av åtgärder gentemot anlitade entreprenörer.

Du kommer att leda ett team fastighetstekniker, idag fyra personer. Du ingår själv i ett team på sex personer bestående av chef för teknisk förvaltning, teknisk förvaltare, driftingenjör, energiingenjör och förvaltningskoordinator och kommer även arbeta nära våra kundansvariga lokaluthyrare som teknisk sakkunnig samt att du har tillgång till bolagets övriga kompetenser och resurser såsom ekonomi, HR, kommunikation och IT. Du rapporterar direkt till Chef teknisk förvaltning hos Balticgruppen.

För oss är det viktigt att du ger förutsättningar för ETT Balticgruppen, det innebär att du bland annat bidrar till god samverkan internt med övriga enheter och verksamheter inom koncernen men även externt med våra kunder, myndigheter, kommunen och andra samarbetspartners.

Din profil

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom förvaltning av fastigheter eller teknik med minst fem års erfarenhet av teknisk- och kommersiell förvaltning av fastigheter. Tidigare erfarenhet av ledarskap samt erfarenhet av fastighetsnära it och teknik är meriterande. Du kommunicerar väl i tal och skrift, på både svenska och engelska.

Vi söker en handlingskraftig, engagerad och affärsmässig person med intresse för teknik och ekonomi. Du har förmågan att se möjligheter och arbeta proaktivt för att hitta den bästa lösningen för våra hyresgäster. I ditt ledarskap ser du vikten av det närvarande ledarskapet och prioriterar detta, du är kommunikativ med stort kundfokus och är bra på att skapa långsiktiga relationer.

För att vi ska trivas tillsammans tror vi vidare att du är självgående och tar stort eget ansvar. Du delar våra värderingar och är därmed handlingskraftig, engagerad och professionell. Som person är du noggrann, lösningsorienterad, utåtriktad och duktig på att prioritera. Självklart drivs du av stadsutveckling men också en öppenhet att utveckla dig själv och andra och att du förstår vikten av att jobba i team. Slutligen tror vi att du har sinne för god kvalitet och bidrar till en utvecklande och hälsosam arbetsmiljö.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Emelie Wijk via mail: emelie.wijk@clwork.se eller tfn: 0733-51 27 28. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför via www.clockworkpersonal.se snarast möjligt, dock senast den 31 januari.
Mer info
Kontaktperson Emelie Wijk
Telefon 0733-51 27 28
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare som arbetar kunskapsdrivet för det bästa Umeå - en attraktiv stad som genom hållbar tillväxt når 200 000 invånare år 2050. Våra investeringar är långsiktiga och bygger på insikter vi fått utifrån dialog med kunder, samarbetspartners, medarbetare, näringsliv, offentliga förvaltningar, akademi och medborgare. Vi vill ta vara på stadens styrkor för att bidra till ett samhälle där företag kan agera hållbart och människor kan leva ett hållbart liv.

Vi söker nu en lösningsorienterad och driven teknisk förvaltare som har god förståelse för fastighetsbranschen och dess olika funktioner, tjänster och processer och hur dessa samverkar med varandra. Vill du jobba i en miljö som sjuder av nytänkande och entreprenörskap? Hos oss får du ett utvecklande och omväxlande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar. Balticgruppen vill att Umeå ska vara en attraktiv plats att verka, leva och bo i. Visst vill du utveckla framtidens Umeå tillsammans med oss?