Produktionschefer till Balticgruppen Bygg, med fokus på större projekt

Produktionschefer till Balticgruppen Bygg, med fokus på större projekt

Dina arbetsuppgifter

Ett av våra tre verksamhetsområden är byggverksamheten. Balticgruppen Bygg är ett management- och byggentreprenadföretag som hanterar hela processen från idé till färdigt hus. Inom verksamhetsområdet bedrivs även hyresgästanpassningar samt ny- och ombyggnationer i det hel-, delägda och externt förvaltade beståndet. Balticgruppen Bygg genomför även projekt till externa uppdragsgivare. Produktionen i större projekt bedrivs inom Balticgruppen Bygg i formen Construction Management (CM). Det innebär att vi arbetar mycket nära uppdragsgivaren och företräder dess intressen. Formen kännetecknas även av hög flexibilitet och möjligheten att påverka projektet och slutresultatet under hela byggprocessen.

Vi söker nu erfarna produktionschefer, som vill vara med och driva spännande, högprofilerade projekt med förstklassig arkitektur. Hos oss har du stora påverkansmöjligheter och en hög frihetsgrad med stort fokus på kreativitet.

I rollen som produktionschef planerar och leder du produktionen ute på arbetsplatser, sköter tidssamordning av entreprenader och har ett ekonomiskt ansvar rörande byggarbetsplatsproduktionen. I samarbete med projektledare, inköpare och entreprenadingenjör driver du projektet framåt och bistår i upphandlingar, förhandlingar och avtal.

Din profil

För att vi ska passa tillsammans tror vi att du är självgående och tar stort eget ansvar. Du delar våra värderingar och är därmed handlingskraftig, engagerad och professionell. Som person tror vi även att du är positiv, kreativ, gillar utmaningar och kan prioritera. Du har ett helhetsperspektiv, värdesätter goda relationer och är kommunikativ. Självklart drivs du av stadsutveckling men också en öppenhet att utveckla dig själv och andra. Du trivs i förhandlingssituationer och uppskattar att jobba i team. Du kommunicerar väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Slutligen tror vi att du har sinne för god kvalitet och en utvecklande och hälsosam arbetsmiljö. Tjänsten kräver kompetens gällande säkerhet och arbetsmiljö på byggarbetsplatsen.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Wiklund via tfn: 0733 - 51 27 11. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande. Ansök därför snarast möjligt, dock senast den 17 november via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Elin Wiklund
Telefon 0733-512711
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare som arbetar kunskapsdrivet för det bästa Umeå - en attraktiv stad som genom hållbar tillväxt når 200 000 invånare år 2050. Våra investeringar är långsiktiga och bygger på insikter vi fått utifrån dialog med kunder, samarbetspartners, medarbetare, näringsliv, offentliga förvaltningar, akademi och medborgare. Vi vill ta vara på stadens styrkor för att bidra till ett samhälle där företag kan agera hållbart och människor kan leva ett hållbart liv. För mer info läs gärna på www.balticgruppen.se.

Balticgruppen Bygg söker nu fler produktionschefer som vill jobba i en miljö som sjuder av nytänkande och entreprenörskap. Hos oss får du ett brett och omväxlande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar. Balticgruppen vill att Umeå ska vara en attraktiv plats att verka, leva och bo i. Visst vill du utveckla framtidens Umeå tillsammans med oss?