Redovisningskonsult

Redovisningskonsult

Är du en redovisningsekonom som är sugen på nya utmaningar och vill utveckla både dig själv och våra kunder? Vill du jobba på en byrå med nära koppling mellan beslut och utförande?

Då kan det vara dig vi söker. Vi har nu behov av fler drivna och ambitiösa redovisningsekonomer för olika spännande konsultuppdrag.

Arbetsuppgifterna innebär exempelvis att hjälpa våra kunder med bokföring, månads - och årsbokslut samt deklarationer, rådgivning i skattefrågor, göra analyser av resultat och uppföljningar av kundernas verksamheter. Arbetsuppgifterna kan anpassas efter dina tidigare erfarenheter som du har med dig.

I rollen som redovisningskonsult erbjuder vi dig löpande kompetensutveckling.

Uppdragsgivare:
Baker Tilly

Ort:
Umeå

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag: 30 september 2018. Du är välkommen med din ansökan på www.randstad.se.
För information: I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad Rekrytering och Niclas Ericsson, 073-343 41 13.


Kvalifikationer:
Rollen innebär varierande arbetsuppgifter och ständiga utmaningar vilket ställer krav på dig som person. Vi tror att du är redovisningsekonom från högskola/universitet i botten och har jobbat med liknande arbetsuppgifter i några år.

I den konsultativa rollen krävs att du har lätt för att kommunicera med kunder och andra intressenter. Du behöver ha ett personligt engagemang och god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att analysera, nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För konsultrollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rätt person för rollen som redovisningskonsult hos Baker Tilly är noggrann, ansvarsfull och serviceinriktad. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och arbetsuppgifter och tycker det är både roligt och utmanande att vara med och utveckla arbetet på olika ekonomiavdelningar och företag.

Baker Tilly:

Baker Tilly startades i Umeå år 2009 och vi jobbar framförallt med revision och redovisning. Bolaget ägs lokalt men ingår i nätverket Baker Tilly som finns både i Sverige och internationellt. Vi på Baker Tilly vill vara det självklara valet oavsett om du behöver hjälp med revision, redovisning, deklarationer eller hela företagets administration.
På kontoret i Umeå är vi ca 15 medarbetare varav två är auktoriserade revisorer och två auktoriserade redovisningskonsulter. Baker Tilly jobbar framförallt med små och medelstora ägarledda bolag och personerna bakom dessa, men vi har också uppdrag från större, noterade bolag och offentlig verksamhet.
Våra kunder finns huvudsakligen i Umeås närområde samt i Västerbottens inland.
Den som anlitar Baker Tilly ska inte bara få en effektiv och kvalitativ tjänst utförd, utan också känslan av lokal närhet och en god relation till nytta och nöje för båda parter.
Mer info
Kontaktperson Niclas Ericsson
Telefon 0733-434 113
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.