Badrumsboden söker en säljare med kalkyleringskunskaper!

Badrumsboden söker en säljare med kalkyleringskunskaper!

Driv och affärsmannaskap - passar de värdeorden in på dig? Bra! Då tror vi att du kan vara Badrumsbodens nya stjärna. Badrumsboden är ett företag med huvudinriktning på VVS-arbeten och badrumsrenoveringar. Idag arbetar de mycket mot privatpersoner men vill nu utveckla sin verksamhet även mot entreprenader.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Badrumsbodens räkning en säljare med kalkyleringskunskaper. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Badrumsboden under 12 månader. Förutsatt att alla parter är nöjda finns det stora chanser till att bli anställd direkt hos Badrumsboden.

Badrumsboden har stora planer på att växa och söker därför ytterligare kompetenser att utöka sitt team med. Du kommer att få en betydande roll i företaget och driva den nya avdelningen självständigt. Har du stor entreprenörsanda kan även möjlighet finnas att på sikt få delägarskap i bolaget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Badrumsbodens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare med kalkyleringskunskaper kommer du att ansvara för att etablera och utveckla relationer till kunder inom branschen, där ett stort fokus kommer att ligga på att etablera kundkontakter inom entreprenadbranschen. Du kommer att räkna på projekt och planera och arbetsleda arbetet för de idag två VVS-montörerna. Gruppen på två VVS-montörer har som mål att växa, vilket kommer att vara avhängigt dina prestationer. Du kommer att få vara med på en resa tillsammans med Badrumsboden där du kommer att få stor frihet att själv lägga upp och planera dina arbetsdagar.

Vi söker dig som

Har erfarenhet av tjänste- och produktförsäljning. Du har erfarenhet av kalkylering och insyn i VVS-branschen. Det är önskvärt om du tidigare har haft ett arbetsledaransvar.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Badrumsboden. Du är en entreprenör i själ och hjärta och värdesätter att leverera goda resultat. För att passa in i rollen ser vi att du är prestigelös och har goda ledaregenskaper.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Badrumsboden är ett företag med huvudinriktning på VVS-arbeten och badrumsrenoveringar. Inga arbeten är för stora eller för små. Vi utför alla typer av badrumsrenoveringar, kakel och klinker, våtrumsmatta och våtrumsskivor.

Företaget säljer varor och tjänster via nätet och i butik. Vår målsättning är att ge kunden den service som branschen idag inte är känd för. Vi skall ge kunden ett fast pris enkelt och snabbt.

http://mob.badrumsboden.se/sv/om-badrumsboden.htm
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 apr (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.