Distriktsäljare

Distriktsäljare

Brinner du för det personliga mötet, bygga relationer och göra affärer? Här finns nu en unik möjligheten för dig som vill vara en del av Bihr Nordics fortsatta utvecklingsresa. Vi söker en aktiv och relationsskapande Distriktsäljare till vårt engagerade och kunniga säljkår.

Bihr Nordic är en del av Europas ledande företag i branschen av reservdelar, tillbehör och personlig utrustning för MC, MX, Moped, Snöskoter, Cykel och ATV. Sortimentet är heltäckande med fokus på internationellt starka varumärken och du hittar produkterna hos över 2500 återförsäljare.

Arbetet består främst av att besöka, bearbeta och utveckla företagets försäljning mot befintliga kunder men även utveckla distriktet genom nykundsbearbetning mot återförsäljarledet. Ett naturligt inslag i rollen innebär planerande samt deltagande på olika säljaktivitet, mässor och event i ditt distrikt

Du utgår från hemmakontor och dina kunder finns från Östersund och norröver så du ska ha viljan och möjligheten till att resa i distriktet.

Som Distiktssäljare hos BIHR Nordic kommer du ha ett gott stöd av kunnig och kompetenta medarbetare med högt kvalitetstänk och stort personligt engagemang. BIHRs huvudkontor ligger i Göteborg. Där är flertalet av de funktioner som kommer assistera dig i ditt arbete placerade. Här sitter även företagets Säljchef vilken rollen rapporterar till.

Vi ser att du som söker har en stark personlighet och är en skicklig och erfaren relationsbyggare.

Vi erbjuder:
  • Arbeta med produkter relaterade till ett passions drivet intresse kring motorcykel, snöskoter, ATV och i vattensport
  • Tillgång till marknadens bredaste utbud inom reservdelar, kläder och skyddsutrustning relaterat till ovan givna affärsområden
  • En gedigen introduktion med kontinuerlig produkt - och kompetensutbildning
  • Tillgång till marknadens bredaste utbud
  • Frihet under ansvar samt god struktur i ditt arbete
OM DIG - EGENSKAPER & ERFARENHETER
Som person är du social och utåtriktad, initiativrik, resultatorienterad och strukturerad. Du drivs av att bygga och utveckla långsiktiga relationer till dina kunder och finner lösningar som skapar lönsamhet för din kund. Du är van vid att arbeta självständigt och har en god struktur och planering. Vi ser det som en självklarhet att du har ett utpräglat intresse för MC, MX eller snöskoter.

Vidare ser vi att du:
  • Är en god kommunikatör/presentatör
  • Har erfarenhet av att ansvara egna mål och försäljningsbudget
  • Är en god relationsskapare och med stort lösningsfokus
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
Värdesätter du att arbeta med eldsjälar i branschen, som liksom du brinner för att utveckla våra kunders verksamheter? Vill du att din hobby även blir ditt yrke? Då är det här tjänsten för dig.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Helen Rubin Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Helen på tel: 0723-02 82 51 eller via mail: helen.rubin@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

Sökord: säljare, sälj, försäljare, försäljning, reservdelssäljare, ”MC säljare”, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 4 apr (10 dagar kvar)