Teknisk utesäljare

Teknisk utesäljare

Teknisk utesäljare till norra Sverige

Har du ett intresse för teknik och för att lära dig nya saker? Vi erbjuder möjligheten där du blir en del av vårt lag och växer med oss. Du som medarbetare är avgörande för vår vision – att bidra till en hållbar värld genom att erbjuda effektiva produkter och lösningar för generering och användande av elektrisk energi.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att vara utesäljare på heltid och att bearbeta marknaden med BEVI heltäckande program av elektriska drivsystem bestående av elmotorer, transmissioner och frekvensomriktare. Våra kundgrupper är både OEMs och slutförbrukare inom en mängd områden som t ex processindustri, sågverk, livsmedel, lantbruk, energi, fastighet.

Intresse och förmåga att bygga och skapa långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder är en central del av jobbet. Övernattning på hotell är vanligt förekommande.

Aktuellt distrikt kan diskuteras men finns inom området
Söderhamn till Kiruna.

Din bakgrund

Du kan ha erfarenhet av försäljningsarbete, kanske som utesäljare. Eller så är du i början av din säljkarriär.

Viktigast för oss är att hitta en person som tar med sin energi och lust att nå nya höjder tillsammans med oss på BEVI.

Har du erfarenhet från områdena el, industri, automation, fastighetsautomation, ventilation, processindustri så är det intressant. Även erfarenheter från andra områden kan vara intressanta.

Dina personliga egenskaper

Du bör ha ett intresse för teknik och att lära dig nya saker. Mycket viktigt för tjänsten är viljan och möjligheten att resa och träffa kunder ute i distriktet.

Du känner dig bekväm i att ta nya kontakter och arbeta målmedvetet med att skapa och söka nya användare av drivutrustningar och system. Att ta stort eget ansvar i att varje dag jobba för att hitta nya möjligheter och vägar in på marknaden för BEVIs produkter bör kännas spännande för sökande till tjänsten.

Vi erbjuder

Ett intressant och utmanande arbete i ett erfaret gäng som kan stötta och supporta och som ger utrymme för rätt person att växa och utvecklas i sin roll. Via kollegor inom BEVI-gruppen finns stor och värdefull produkt- och applikationskunskap att ta del av. Hjälp finns alltid att få.

Du blir del av ett större sammanhang genom vårt koncernbolag
Addtech. Genom Addtech har vi bland annat tillgång till support kring daglig IT-drift, bolagets digitala utveckling och Addtech Business School.

Övrigt

Placeringsort: Umeå

Omfattning/tillträde: Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse.

Körkort: Tjänsten innebär resor
varför B-körkort krävs.

Kontakta oss för mera information och ansök

Känner du att tjänsten verkar intressant och vill söka den, sänd då in ditt CV tillsammans med ett personligt till: mikael.isberg@bevi.com.

Urval sker löpande, vänta därför inte med att skicka in ansökan.

För mer information kontakta regionchef Mikael Isberg, tel
070-621 08 44, mikael.isberg@bevi.com
Mer info
Kontaktperson Mikael Isberg
Telefon 090-70 44 37
Email Mejla Mikael Isberg
Område Umeå
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bevi.se
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BEVI är ett av Nordens största företag inom elektriska drivsystem och kraftgenerering. Sedan 1931 har vi tillverkat elmotorer till olika industrier världen över. Elmotorerna står i centrum för vår verksamhet och vi ligger i absolut framkant när det gäller produktutveckling av energieffektiva drivsystem.
  • Omsättning ca 265 MSEK (2018/2019)
  • Grundat år 1931
  • 6 kontor i Norden och Kina
  • BEVI AB är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001
  • En del av Addtech AB, en svensk börsnoterad teknikhandelskoncern bestående av ca 130 dotterbolag med totalt 2 900 anställda