Student till Låskedjans butik i Umeå

Student till Låskedjans butik i Umeå

Varierande och flexibelt extrajobb väntar dig som studerar. Passa på att säkra upp extrajobbet inför hösten redan nu!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Låskedjans räkning en student. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Låskedjan i Umeå.

Låskedjan ingår i BBGRUPPEN och har sina lokaler på Västerslätt i Umeå. Behovet och arbetstiderna varierar från vecka till vecka och kan vara allt från en dag i veckan till en dag i månaden. Låskedjans butik och verksamhet har öppet vardagar 07:00-16:00 och det är inom de tiderna du kommer att arbeta. Du kommer själv överens med ansvarig på Låskedjan om vilka tider/dagar som passar bäst.

Arbetsuppgifter

Du kommer att avlasta Låskedjan där det behövs, vilket gör att du kommer att få varierande arbetsuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Administrativt arbete.
  • Assistera ordinarie personal.
  • Butiksarbete, beställa material, inventering.
  • Hantera telefonsamtal vid behov.
  • Packa upp, ställa ut varor i butik samt vid behov köra ut varor till kund.
Vi söker dig som

Studerar och vill ha ett flexibelt och varierande extrajobb. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av branschen sedan tidigare, men det är inget krav. Det är också meriterande med B-körkort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:
Vi tror att du är nyfiken och prestigelös då du kommer att få varierande arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är social och trevlig i ditt bemötande med kunder och kollegor. Vi strävar efter en jämnare könsfördelning och ser därför gärna kvinnliga sökande.

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Tobias Lind

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade sin verksamhet i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vår verksamhet växt, både genom nyetableringar och genom att nya företag anslutit runt om i landet. Sedan en tid tillbaka är vi EN grupp - BBGRUPPEN.

Vårt erbjudande efterfrågas dagligen av byggentreprenörer, hustillverkare, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Det kan handla om att tillgänglighetsanpassa en fastighet, att installera och driftsätta ett låssystem eller för den delen att leverera och driftsätta ett komplett säkerhetssystem med passersystem, larm och kamera till ett köpcentrum.

www.bbgruppen.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 29 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.