Vi söker butikskontrollanter och utbildade ordningsvakter till Umeå

Vi söker butikskontrollanter och utbildade ordningsvakter till Umeå

Vill du jobba på ett modernt säkerhetsföretag som skapar trygga miljöer för företag, myndigheter och människor? Vi söker nu engagerade ordningsvakter och väktare för arbete vid behov.

Tjänsteställe: Umeå

Arbetstider: Varierande arbetstider

Varaktighet: Behovsanställning, tillsvidare

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kvalifikationer: Vi söker väktare/butikskontrollanter och utbildade ordningsvakter som är säkerhetsmedvetna, serviceinriktade och positiva med en inre trygghet samt en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Du ska känna dig trygg i din roll som väktare eller ordningsvakt. Det är även av stor vikt att du är flexibel för varierande arbetsuppgifter och att du har en hög kommunikations- och samverkansförmåga. Vi söker dig som är ansvarstagande och empatisk och som tycker att hänsyn och ärlighet är viktigt. Ett gott kamratskap gör det lätt att ha roligt medan vi arbetar!

Våra krav är att du som söker ska ha:
  • fyllt 18 år (20 år gäller för ordningsvakt) och vara ostraffad (innan anställning blir aktuell genomförs en laglydnadsprövning)
  • drogfri
  • gymnasiekompetens
  • god svenska och engelska i tal och skrift
  • god hälsa och fysik
  • ordnad ekonomi
  • körkort B
Är du rätt person för arbetet som civil butikskontrollant men saknar väktarutbildning? Vi erbjuder dig utbildning och alla nödvändiga instruktioner för att du ska kunna vara med och bidra till världsklass. Vi söker medarbetare för behovsanställning till Umeå City & större stationära objekt.

Som medarbetare på Avarn Security bidrar du till att förverkliga vår vision - säkerhet och ansvarstagande i världsklass. Gemensamt för oss som jobbar på Avarn Security är att vi bygger förtroende genom samarbete, ansvar och omtanke.

Arbetsuppgifter: Som väktare och ordningsvakt hos Avarn Security kommer du att medverka till att skapa trygghet och service för våra kunder.

Sök tjänsten via vår hemsida - ej via mejl.

Vi vill ha din ansökan senast 31 augusti 2021

Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tester kan komma att tillämpas i rekryteringsprocessen

Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, "säkerhet och ansvarstagande i världsklass".
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.avarnsecurity.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (34 dagar kvar)