Avarn Security söker nya medarbetare till Umeå

Avarn Security söker nya medarbetare till Umeå

Vi söker fler medarbetare i Umeå

Vi söker fler medarbetare till en spännande arbetsplats!

Vårt företag växer och nu söker vi dig som brinner för säkerhetsarbete.

Vi vill utöka vårt team med ännu fler engagerade medarbetare som vill vara med och stärka våra kunders trygghet, konkurrenskraft och bidra till ett tryggare samhälle.

Varaktighet: Behovsanställning, tillsvidare

Arbetstider: Varierande dag/natt

Område: Umeå

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi erbjuder ett spännande arbete med möjlighet till utveckling på både yrkesmässig- och personlig nivå. Det finns många olika och varierande arbetsuppgifter att erbjuda dig som söker. Vilken/vilka av våra arbetsbeskrivningar låter mest intressant?

Arbetsbeskrivningar:
 • Rondering - Som väktare vid rond & åtgärd är du vår problemlösare som ronderar fastigheter och kontor eller åker ut på utryckningar vid larm.
 • Stationär bevakning - På ett stationärt objekt startar och avslutas ditt arbetspass ute hos kund. Arbetsuppgifterna kan variera mellan in- och ut passage kontroller, besökshantering, receptionstjänst, rondering på området, övervakning med hjälp av tekniska hjälpmedel m.m.
 • Arrestantvakt - Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att består av mottagning, bevakning och tillsyn av arrestavdelningens omhändertagna och frihetsberövade personer.
 • Ordningsvakt - Som ordningsvakt har du mycket kontakt med allmänheten - din främsta uppgift är att få människor att känna sig trygga i sin vardag genom att finnas på plats i köpcentrum, tågstationer eller liknande.
Vi söker dig som är ansvarstagande och empatisk och som tycker att hänsyn och ärlighet är viktigt. Du är en lagspelare som med gott kamratskap naturligt bidrar till en god arbetsmiljö. Vidare ser vi att du som söker:
 • Har grundläggande gymnasiekompetens eller motsvarande
 • Behärskar svenska och engelska både i tal och skrift och har en god kommunikativ förmåga
 • Är ostraffad
 • Har god fysik och är psykiskt stabil
 • Har ordnad ekonomi och är drogfri
 • Är flexibel som kan ta dig an olika roller och uppgifter samt har en hög servicekänsla
 • Innehar B-körkort
Det är meriterande om du redan är utbildad väktare men inte ett krav, är du rätt person för jobbet så utbildar vi dig.

Avarn Security AB är ett säkerhetsklassat företag och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.

Med säkerhet och ansvarstagande i världsklass - vill du bli en av oss? Varmt välkommen in med din ansökan, urval sker löpande så sök redan idag - dock senast 2021-05-23.
Vid eventuella frågor (ej ansökningar) är du välkommen att kontakta rekryterande arbetsledare Pontus Lindberg.

Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, "säkerhet och ansvarstagande i världsklass".
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.avarnsecurity.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (5 dagar kvar)