Injusterare till Assemblin Ventilation i Umeå

Injusterare till Assemblin Ventilation i Umeå

Det är viktigt att ta hand om insidan, vill du hjälpa oss med det?

I rollen som injusterare på Assemblin Ventilation i Umeå tillhör du vår serviceavdelning och får arbeta både självständigt men även tillsammans med övriga kollegor. På vår arbetsplats är det full fart och vi behöver förstärka vårt lag med ännu fler spelare, hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling och att utvecklas inom företaget.

Som injusterare hos oss driftsätter du våra aggregat och jobbar på allt från stora sjukhus till skolor och kontorslokaler.

Din bakgrund

För den här tjänsten önskar vi att du ska ha minst 3 års dokumenterad erfarenhet av arbete med injustering. OVK-behörighet är mycket meriterande.
Personen vi söker behöver vara självgående, noggrann och en klippa på att lösa problem. Du har ett stort intresse för tekniska system och vill jobba i ett sammansvetsat gäng där vi hjälper varandra.

Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.

Vår framgång är bara luft

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, vi vill alltid leverera över förväntan. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget.
Hos oss på Assemblin är varje uppdrag unikt och därför blir varje lösning unik.
Vi är stolta över det vi gör och inte minst de personer som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på en fartfylld arbetsplats med genuina kollegor? Välkommen att registrera din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta filialchef Robert Nilsson på 010 202 84 23.

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Sebastian Schoszarzek
Telefon 010 452 71 55
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin Ventilation AB
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (15 dagar kvar)