Laboratorie- och kontorsarbete

Laboratorie- och kontorsarbete

Om jobbet
Vi utför asbestanalyser till såväl privatpersoner som företag. Utöver analysarbetet ingår även kontorssysslor såsom fakturering och registrering samt direkt kundkontakt vid avlämning av prover.

Vem är du?
Har du erfarenhet från arbete inom laboratoriemiljö är det ett plus men inget krav. Du är noggrann, uthållig och självgående samtidigt som du uppskattar att både jobba självständigt men även är social i din läggning.

Vad erbjuder vi dig?
Vi är redan idag ett framgångsrikt företag med en ständig strävan om att bli än bättre. Vi erbjuder dig den allra viktigaste rollen i företaget och därmed möjligheten att utveckla såväl dig själv som hela företaget. Tillsammans ska vi alla bli vinnare och erbjuder därför förutom fast lön även delar av vinsten.

Villkor
Tillsvidareanställning 75-100%, med start 1 september.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Roland Arnkvist
Telefon 0706526627
Email Mejla Roland Arnkvist
Område Umeå
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Asbest-Ident Umeå AB är ett analyslaboratorium för asbestidentifiering, beläget på Universitetsområdet i Umeå. Företaget startade september 2013 och har övertagit all asbest-analysverksamhet som tidigare utfördes av Fenix Environmental AB. Med mer än 30 års erfarenhet av luftanalyser inom arbetsmiljöområdet, utför Asbest-Ident framgångsrikt abestidentifiering till såväl privata kunder som till saneringsföretag i hela Sverige.

Asbest-Ident Umeå AB har tillstånd av Arbetsmiljöverket att hantera asbesthaltigt material och att utföra asbestanalyser.