Projektledare till Ariser

Projektledare till Ariser

Dina arbetsuppgifter

Vårt erbjudande består av den egna PIM-mjukvaran C4 Contexture, olika tjänster och lösningar för att lösa våra kunders behov, en välutvecklad process för integration och projektledning samt medarbetare i olika roller för att säkerställa maximal effekt för våra kunders verksamhet i varje uppdrag.

I rollen som projektledare kommer du att arbeta nära våra kunder och är en nyckelperson i arbetet med att utveckla och effektivisera deras verksamhet. Tillsammans med ett team av experter kommer du leda projekt och uppdrag av varierande storlek. Hög leveranskvalitet präglar vårt arbete. Du är en central del i ett kontinuerligt förbättringsarbete och bidrar med dina tankar och erfarenheter till utvecklingen av processer, lösningar och produkten.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning inom IT-konsultverksamhet. Du ska känna till begrepp inom vår bransch och kunna sätta dig in i våra kunders verksamhet, processer och behov för att möjliggöra den bästa affärsnyttan med våra lösningar.

För att passa i rollen är det viktigt att du har ett utpräglat sinne för service och gärna gör det lilla extra. Då vi arbetar i team är samarbets- och kommunikationsförmåga väldigt viktigt. Du är proaktiv, ser vad som behöver göras och kan prioritera på ett effektivt sätt.

Vidare är du en socialt säker, noggrann, strukturerad och trygghetsingivande person. Du har en bred teknisk erfarenhet och intresse för problemlösning. Är du en certifierad projektledare inom någon metodik t.ex. PMI eller IPMA, så är detta meriterande.

Hos oss på Ariser värderas dina synpunkter och åsikter högt och här har du möjlighet att vara med att forma vår gemensamma framtid.

Du erbjuds
  • En bred roll med frihet under ansvar
  • En utvecklingsresa där du får vara med och utveckla verksamheten och dig själv
  • En platt organisation i ett personalägt företag
  • Ett förmånligt personalvårdsprogram
  • Ett bonussystem i form av vinstutdelning
Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Wiklund via tfn: 0733-51 27 11. Ansök via www.clockworkpersonal.se senast den 31 januari.
Mer info
Kontaktperson Elin Wiklund
Telefon 0733-512711
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med över 30 år i branschen och fler än 60 experter är vi en ledande aktör när det gäller digitalisering och verksamhetsanpassning av system och processer. Allt vi gör grundar sig på vårt engagemang och vår vilja att hitta den bästa lösningen för våra kunder. Vår främsta målgrupp är företag inom tillverkning, distribution, underhåll och service där vi levererar både tjänster och produkter som stöttar och effektiviserar verksamhetskritiska processer.

Vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren och har stort fokus på våra medarbetares hälsa och utveckling. Vi har en platt organisation där arbetet ska kännas meningsfullt och erbjuda stora utvecklingsmöjligheter. Då vi är ett medarbetarägt företag erbjuds du som anställd delägarskap.

Ariser växer och vi välkomnar hela tiden nya engagerade medarbetare.

Tillsammans hittar vi rätt väg framåt!

Vår leverans inom affärsområdet PIM (Product Information Management) fortsätter att växa och vi söker nu fler medarbetare som vill vara med och driva utvecklingen hos våra kunder. Vill du arbeta med ett gäng trevliga kollegor, där vi har roligt på jobbet och där du känner att du gör skillnad genom arbetet tillsammans med våra kunder? Sök då tjänsten som Projektledare på Ariser redan idag!