Frontend-utvecklare till Ariser

Frontend-utvecklare till Ariser

Dina arbetsuppgifter

Vårt erbjudande består av den egna PIM-mjukvaran C4 Contexture, olika tjänster och lösningar för att lösa våra kunders behov, en välutvecklad process för integration och projektledning samt medarbetare i olika roller för att säkerställa maximal effekt för våra kunders verksamhet i varje uppdrag.

I rollen som frontend-utvecklare kommer du främst att arbeta med systemutveckling av HTML5- och JavaScriptlösningar i våra applikationsgränssnitt. Du kommer att vara delaktig i alla delar av projekt, från början till slut. Det innefattar såväl design, estimering och framtagning av lösningar som att förvalta och löpande utveckla vår produkt och våra kundlösningar. På sikt ser vi att du kan ta ett arkitektansvar för kundlösningar och delar av vår produkt.

Din profil

Som utvecklare hos Ariser är din samlade kompetens och personlighet viktigast.

Vi ser gärna att;
 • Du har stor erfarenhet av frontend-utveckling i JavaScript
 • Du har god kännedom av JavaScript-ramverk så som Vue.js, NodeJS
 • Du har koll på prestanda, testning/testbarhet och säkerhet inom ditt område
 • Du har erfarenhet av agila utvecklingsmetoder
 • Du har god erfarenhet av gränssnitt- och interaktionsdesign
 • Erfarenhet som frontend-arkitekt är meriterande
 • Civil-/högskoleingenjörsutbildning med inriktning systemvetenskap, datavetenskap alternativt interaktion och design eller motsvarande
För att vi ska passa bra tillsammans behöver du ha lätt för att ta människor och inte vara rädd för att knyta nya kontakter. Du är noggrann, lyhörd och engagerad i ditt arbete. Du trivs i en händelserik miljö och strävar ständigt efter personlig utveckling och att vara med och utveckla organisationen. Då vi arbetar i team är samarbets- och kommunikationsförmåga väldigt viktigt.
Som person är du social, självgående, driven, och du brinner för programmering!

Hos oss på Ariser värderas dina synpunkter och åsikter högt och här har du möjlighet att vara med att forma vår gemensamma framtid.

Du erbjuds
 • En bred roll med frihet under ansvar
 • En utvecklingsresa där du får vara med och utveckla verksamheten och dig själv
 • En platt organisation i ett personalägt företag
 • Ett förmånligt personalvårdsprogram.
 • Ett bonussystem i form av vinstutdelning
Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Wiklund via tfn: 0733-51 27 11. Ansök via www.clockworkpersonal.se senast den 31 januari.
Mer info
Kontaktperson Elin Wiklund
Telefon 0733-512711
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med över 30 år i branschen och fler än 60 experter är vi en ledande aktör när det gäller digitalisering och verksamhetsanpassning av system och processer. Allt vi gör grundar sig på vårt engagemang och vår vilja att hitta den bästa lösningen för våra kunder. Vår främsta målgrupp är företag inom tillverkning, distribution, underhåll och service där vi levererar både tjänster och produkter som stöttar och effektiviserar verksamhetskritiska processer.

Vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren och har stort fokus på våra medarbetares hälsa och utveckling. Vi har en platt organisation där arbetet ska kännas meningsfullt och erbjuda stora utvecklingsmöjligheter. Då vi är ett medarbetarägt företag erbjuds du som anställd delägarskap.

Ariser växer och vi välkomnar hela tiden nya engagerade medarbetare.

Tillsammans hittar vi rätt väg framåt!

Vår leverans inom affärsområdet PIM (Product Information Management) fortsätter att växa och vi söker nu fler medarbetare som vill vara med och driva utvecklingen hos våra kunder. Vill du arbeta med ett gäng trevliga kollegor, där vi har roligt på jobbet och där du känner att du gör skillnad genom arbetet tillsammans med våra kunder? Sök då tjänsten som frontend-utvecklare på Ariser redan idag!