Hortonom till Arevo AB

Hortonom till Arevo AB

Dina arbetsuppgifter

Som Hortonom hos oss på Arevo arbetar du operativt på vår R&D-avdelning där din viktigaste uppgift är att ansvara för vår växthusverksamhet där du utför växtförsök. Du håller ihop processen från att utföra experiment, analysera data och rapportera resultat av utförda experiment. Du har ett intresse för växtexperiment och odlingsmetoder och gillar att arbeta praktiskt.
Sammanfattningsvis består dina arbetsuppgifter av:
 • Ansvara för vår växthusverksamhet som helhet
 • Hantering av daglig gödsling och bevattning, skadedjursspaning och behandling
 • Etablera nya odlingsmetoder för olika jordbruksgrödor och arter från konsumentmarknaden
 • Stöd planeringen av Arevos växthus 2.0
 • Planera, hantera och utvärdera både växthus- och fältexperiment
 • Genomföra växtexperiment såsom produktdoseringsexperiment och precisionsplacering etc.
 • Utvärdera växtförsök genom t.ex. mätningar av växtvikt/höjd, analys av jordprover eller växtnäringsupptag
Din profil
 • Vi tror att du som söker har minst en kandidatexamen i lantbruksvetenskap, trädgårdsvetenskap eller motsvarande.
 • Du har erfarenhet av:
 • dokumentation av växtförsök
 • kommersiella odlingssystem inom trädgårdsodling eller jordbruk
 • Du har kunskap om abiotisk stress (t.ex. torkstress) och skadedjursbekämpning
 • Du har också grundläggande kunskaper i växtinokulering med nyttiga mikrober
Arevo är en växande organisation och vi tror att du känner starkt för vårt syfte och drivs av att bryta ny mark för att utveckla din egen roll och företagets verksamhet. Du är en målmedveten, lösningsorienterad och relationsbyggande person.
Rollen kräver flytande engelska i både tal och skrift samt erfarenhet av att arbeta i Office-sviten. Vissa resor kan förekomma i samband med fältstudier och därför är körkort ett krav.
Arevo ligger i moderna och ljusa lokaler strax utanför Umeå. Tjänsten är på heltid och tillsvidareanställning och vi tillämpar 6-månaders provanställning.

Ansökan

Låter det intressant?
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Clockwork Rekrytering & Bemanning, har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Andreas Christiansen på +46 (0)733-51 27 46 eller via e-post: andreas.christiansen@clwork.se
För att säkerställa hållbara rekryteringar är vi på Clockwork måna om att ha ett jämlikt och inkluderande urval i alla våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund ser vi till att du som söker behandlas lika.
Skicka in din ansökan redan idag, sista ansökningsdag är den 21 december 2022.
Mer info
Kontaktperson Andreas Christiansen
Email Mejla Andreas Christiansen
Område Umeå
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 dec 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arevo bidrar till en grönare värld genom att möjliggöra en mer effektiv och hållbar växtodling. Vi är ett utvecklingsdrivet företag med rötter i banbrytande forskning om växtnäringsupptag. Vår marknad växer och vi söker nu en Hortonom med kunskap och intresse för växtodling som vill vara med och ta nästa nästa steg i vår tillväxt.
Arevo erbjuder
På Arevo kommer du att vara engagerad i att utveckla produkter i en internationell kontext och samtidigt bidra till hållbar tillväxt på riktigt. Vi är ett växande företag med en inkluderande atmosfär, där dina tankar och idéer kommer att ha en betydande inverkan. Arevo erbjuder varierande och utmanande arbetsuppgifter samt stort personligt ansvar.