Vi söker Godschaufförer i Umeå

Vi söker Godschaufförer i Umeå

Inför semestrarna söker vi ansvarsfulla chaufförer med stationering i Umeå. Är du rätt person finns möjlighet till ett utvecklande jobb i en familjär organisation.

Vad erbjuder vi dig?
Vi söker semestervikarier till vår fjärrtrafik som utgår från DB Schenker terminalen i Umeå.

Du kommer att köra turer eftermiddag/natt på sträckan Umeå-Luleå-Umeå. Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak transport av styckegods och partigods samt även en del lastning och lossning.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är driven, noggrann, flexibel och som gärna tar eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För tjänsterna krävs:
  • CE-behörighet
  • Aktuell YKB- samt ADR-utbildning.
Erfarenhet från styckegodsbranschen är meriterande.

Varför Alviks Trafik?
För oss är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen.

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!
Skicka din ansökan till Alviks Trafik AB, Alviksvägen 87, 975 93 Luleå. Märk kuvertet "Ansökan". Du kan också mejla till ansokan@alvikstrafik.se

Skicka in din ansökan senast den 30 april

För frågor om tjänsterna kontakta:
Christoffer Hälldal, Trafikansvarig Fjärr, 070-534 02 51 eller Niklas Johansson, Verksamhetschef Lastbil 070-508 00 99.
Mer info
Kontaktperson Christoffer Hälldal
Telefon 070-534 02 51
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 20 apr (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alviks Trafik är ett av Norrbottens ledande transportföretag med 30 bussar, 60 lastbilar och 100 anställda. Det började redan 1920 när Albin Åström körde mjölkkannor och bybor mellan Alvik och Luleå med sin ombyggda T-Ford. Med tiden köpte han in en buss och en lastbil. Sedan har utvecklingen bara fortsatt. Idag är vi en hel koncern (Alviks Service) där även NEX Travel ingår. Hela koncernen omsätter över 430 miljoner kronor och har 150 anställda. Trots att vi vuxit rejält finns huvudkontoret fortfarande i Alvik och det är fortfarande familjen Åström som äger och driver bolaget. Och precis nu som då är vår affärsidé att med hög kvalitet och kunden i centrum utföra person- och godstransporter. Något som vi kommer att fortsätta med i säkert 100 år till!