Kundfokuserad Affärsutvecklare till Algoryx

Kundfokuserad Affärsutvecklare till Algoryx

Algoryx närmar sig 30 anställda och har vuxit stadigt de senaste åren. Nu planerar vi för en större uppskalning av verksamheten och söker därför en affärsutvecklare som trivs i kundmötet. Välkommen att bli en del av vårt fantastiska team.

Vad erbjuder vi på Algoryx?

Som anställd på Algoryx får du möjlighet att delta i internationella samarbeten som handlar om allt från att utveckla miljövänligare skogsmaskiner till att bygga baser på månen. Vi är ett deep tech företag i framkant och erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling inom både teknik och mänskliga relationer.

Vår arbetsmiljö är flexibel med möjlighet att kombinera hemarbete med arbete på vårt kontor i Umeå. Därför kan vi också erbjuda arbete på distans från andra orter och länder. Vi arbetar systematiskt med kompetensutveckling och har en vänlig och inkluderande arbetsmiljö. Vi anordnar regelbundna sociala aktiviteter som after work och friluftsaktiviteter och arbetar även med digital teambuilding. Vi är anslutna till Tekniktjänsteavtalet, erbjuder utökad semester, en hälsotimme på arbetstid varje vecka samt subventionerat guldkort på IKSU tvärs över gatan.

Om tjänsten och den vi söker

Din roll blir att utveckla affärer och bygga kundrelationer inom ett eller flera av Algoryx affärsområden ofta i team med andra affärsutvecklare och tekniskt säljstöd på Algoryx. Många av våra kunder finns internationellt så en del resande ingår men det allra mesta av vår kommunikation görs numera digitalt.

Det är meriterande om du tidigare arbetat med försäljning av programvaror inom CAx-området eller andra tekniska programvaror, samt utvecklingsprojekt som involverar sådana programvaror. Vi tror att du har en teknisk eller naturvetenskaplig utbildning eller införskaffat mångårig erfarenhet av teknik och industri samt av att bygga relationer och nå avslut i affärer. Det är också meriterande om du har erfarenhet av branscher som fordon, robotik, gruvindustri eller det maritima området. Du bör kunna kommunicera obehindrat på engelska.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig till; Senior rekryterare Niclas Ericsson, niclas.ericsson@onepartnergroup.se, 073-4249958 eller Andreas Lindqvist, andreas.lindqvist@onepartnergroup.se, 073-4130611.

Fackliga kontaktpersoner nås på facket@algoryx.se

Tveka inte att söka då vi tar in intressanta kandidater löpande i processen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Algoryx utvecklar programvaror som hjälper ingenjörer och hela industrier att bli effektivare och mera kreativa. Genom att simulera fysikens lagar tillsammans med 3D-datorgrafik möjliggör vi utveckling av nya generationer av fordon, fartyg, maskiner och robotar som är självgående, miljövänliga och säkra. Algoryx är världsledande inom realtidssimulerad fysik och många av våra globala kunder känns igen som världens mest kända företag och varumärken.