Affärsutvecklare

Affärsutvecklare

Algoryx närmar sig 30 anställda och har vuxit stadigt de senaste åren.
Nu planerar vi för en större uppskalning av verksamheten och söker därför två affärsutvecklare, en junior och en senior, som trivs i kundmötet.

Välkommen att följa med på Algoryx resa och att bli en del av ett team att trivas med!

Vad erbjuder vi på Algoryx?
Som anställd på Algoryx får du möjlighet att delta i internationella samarbeten som handlar om allt från att utveckla miljövänligare skogsmaskiner till att bygga baser på månen. Vi är ett deep tech företag i framkant och erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling inom både teknik och mänskliga relationer. 
Vår arbetsmiljö är flexibel med möjlighet att kombinera hemarbete med arbete på vårt kontor i Umeå. Därför kan vi också erbjuda arbete på distans från andra orter och länder. Vi arbetar systematiskt med kompetensutveckling och har en vänlig och inkluderande arbetsmiljö. Vi anordnar regelbundna sociala aktiviteter som after work och friluftsaktiviteter och arbetar även med digital teambuilding. Vi är anslutna till Tekniktjänsteavtalet, erbjuder utökad semester, en hälsotimme på arbetstid varje vecka samt subventionerat guldkort på IKSU tvärs över gatan. 

Om tjänsten som senior affärsutvecklare
Du förväntas axla en KAM-roll för våra större kunder genom att;
  • Bygga långsiktiga relationer med nyckelkunder
  • Affärsutveckling av recurring revenue
  • Ha eller utveckla kunskap om ett eller flera affärssegment som exempelvis tunga fordon, robotik, maritime, space.
  • Erfarenhet av stora avtal och stora internationella industrikunder
  • Erfarenhet av affärsavtal och viss affärsjuridik
  • Erfarenhet av Data och KPI-orienterad försäljning
  • God/visad avslutsförmåga
  • Affärsansvar i större kundprojekt.
  • Deltagande i mässor o konferenser (erfarenhet)
Din roll som senior affärsutvecklare blir att utveckla våra affärer och bygga kundrelationer inom ett eller flera av Algoryx affärsområden.
Detta sker ofta i team med andra affärsutvecklare och tekniskt säljstöd på Algoryx.
Många av våra kunder finns internationellt så en del resande ingår men det allra mesta av vår kommunikation görs numera digitalt.
Det är meriterande men inget krav om du tidigare arbetat med försäljning av programvaror inom CAx-området eller andra tekniska programvaror, samt utvecklingsprojekt som involverar sådana programvaror.
Vi tror att du har en teknisk eller naturvetenskaplig utbildning eller införskaffat mångårig erfarenhet av teknik och industri samt av att bygga relationer och nå avslut i affärer.
Det är också meriterande om du har erfarenhet av branscher som fordon, robotik, gruvindustri, skogsteknik, rymd eller det maritima området.
Du bör kunna kommunicera obehindrat på engelska. 

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig till Senior rekryterare Niclas Ericsson, niclas.ericsson@onepartnergroup.se, 073-424 99 58. 

Fackliga kontaktpersoner nås på facket@algoryx.se

Tveka inte att söka då vi tar in intressanta kandidater löpande i processen. 

Välkommen med din ansökan!
 
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.algoryx.se
Sista ansökningsdag 2 dec 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se