Affärsutvecklare

Affärsutvecklare

Algoryx närmar sig 30 anställda och har vuxit stadigt de senaste åren. Nu planerar vi för en större uppskalning av verksamheten och söker därför två affärsutvecklare, en junior och en senior, som trivs i kundmötet. Välkommen att bli en del av vårt fantastiska team. 

Välkommen att följa med på Algoryx resa och att bli en del av ett team att trivas med!

 Vad erbjuder vi på Algoryx?
Som anställd på Algoryx får du möjlighet att delta i internationella samarbeten som handlar om allt från att utveckla miljövänligare skogsmaskiner till att bygga baser på månen. Vi är ett deep tech företag i framkant och erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling inom både teknik och mänskliga relationer. 
Vår arbetsmiljö är flexibel med möjlighet att kombinera hemarbete med arbete på vårt kontor i Umeå. Därför kan vi också erbjuda arbete på distans från andra orter och länder. Vi arbetar systematiskt med kompetensutveckling och har en vänlig och inkluderande arbetsmiljö. Vi anordnar regelbundna sociala aktiviteter som after work och friluftsaktiviteter och arbetar även med digital teambuilding. Vi är anslutna till Tekniktjänsteavtalet, erbjuder utökad semester, en hälsotimme på arbetstid varje vecka samt subventionerat guldkort på IKSU tvärs över gatan. 

Om tjänsten som junior affärsutvecklare
Du förväntas växa in i en KAM-roll för mindre kunder genom att;
  • Ta emot, klassificera och kvalificera digitalt inkommande kundförfrågningar
  • Research på marknad och kunder.
  • Digital uppsökande nykundsbearbetning.
  • Utveckling av sälj- o marknadsprocesser.
  • Digital KAM, affärsmässig support, up-sale
  • Deltagande i mässor och konferenser
  • Affärsansvar i mindre kundprojekt
  • Delta i produktutvecklingen.
Din roll som junior affärsutvecklare blir att utveckla nya affärer och bygga kundrelationer inom ett eller flera av Algoryx affärsområden ofta i team med andra affärsutvecklare och tekniskt säljstöd på Algoryx. Många av våra kunder finns internationellt så en del resande ingår men det allra mesta av vår kommunikation görs numera digitalt.
Det mesta av vår kommunikation sker på engelska.
Det är meriterande men inte ett krav om du tidigare arbetat med försäljning av programvaror inom CAx-området eller andra tekniska programvaror, samt utvecklingsprojekt som involverar sådana programvaror.
Vi tror att du har en teknisk eller naturvetenskaplig utbildning eller införskaffat erfarenhet av teknik och industri samt av att bygga relationer och nå avslut i affärer.
Det är också meriterande om du har erfarenhet av branscher som fordon, robotik, gruvindustri eller det maritima området.
Du bör kunna kommunicera obehindrat på engelska och svenska. 

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig till Senior rekryterare Niclas Ericsson, niclas.ericsson@onepartnergroup.se, 073-4249958. 

Fackliga kontaktpersoner nås på facket@algoryx.se

Tveka inte att söka då vi tar in intressanta kandidater löpande i processen. 

Välkommen med din ansökan!
 
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.algoryx.se
Sista ansökningsdag 1 dec 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se