Akademiska Hus i Umeå söker drifttekniker

Akademiska Hus i Umeå söker drifttekniker

Akademiska Hus i Umeå söker drifttekniker

Är du serviceinriktad, har fastighetsteknisk kompetens och gillar kontakt med människor? Vi söker dig som, tillsammans med kollegor och våra kunder, vill arbeta som drifttekniker i en spännande, varierande och teknikintensiv miljö. Vårt fastighetsområde Campus Umeå består framför allt av laboratorier, undervisningslokaler och kontor, men också verksamheter som restauranger och butiker.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvara för den dagliga driften och skötseln av tilldelade byggnader.
  • Förebyggande drift- och underhållsarbete
  • Felavhjälpande underhållsarbete
  • Löpande hyresgästkontakter
  • Du kommer att vara företagets "ögon" ute på området för att rapportera status på fastigheterna och vara delaktig i arbetet med underhållsplanering och ekonomisk prognos.
  • Följa upp energi- och vattenförbrukning för tilldelade hus.
  • Medverka till driftoptimering av t.ex. inneklimat, energiförbrukning och drifttider.
  • Enklare form av beredskap
Vi söker dig som har några års fastighetsteknisk erfarenhet eller motsvarande. Du har kunskap inom tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor. Det är meriterande om du har spetskompetens inom något av dessa områden. Utöver gymnasiekompetens ser vi gärna att du har relevant fastighetsteknisk utbildning, men det är inte ett krav, då yrkeserfarenhet kan ge motsvarande kunskaper. Du uttrycker dig väl på svenska och har god datorvana. B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper
Eftersom du har dagliga kontakter med våra hyresgäster är det viktigt att du är serviceinriktad, affärsmässig och har lätt för att etablera goda relationer. Du är van vid att själv planera dina arbetsuppgifter, arbeta självständigt och du är en problemlösare. Rollen innebär även ett nära samarbete med förvaltare, driftingenjörer och de andra 10 driftteknikerna - därför är det viktigt att du är samarbetsorienterad. Du ska kunna bidra till vår gemensamma utveckling och vara initiativtagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i en viktig roll med många kontaktytor. Du bidrar med din kompetens och med initiativ till effektivisering - och har samtidigt möjlighet att själv utvecklas. Vi erbjuder förmånliga villkor och kompetensutveckling - och vi är dessutom ett trevligt team som sitter inom Campusområdet.

På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter. Du ges från början ett stort ansvar på vägen mot vårt gemensamma mål - att skapa attraktiva kunskapsmiljöer. Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtiden och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten och eftersträvar därför en kreativ blandning av medarbetare och en jämn könsfördelning.


Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Gabriella Hedlund, Chefspoolen, på 0709-95 58 88.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 21 maj.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 81 miljarder och en omsättning på 5,9 miljarder, och för att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 17 miljarder. Så bidrar vi till att utveckla Sverige som kunskapsnation. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på www.akademiskahus.se