Mekanikkonstruktör

Mekanikkonstruktör

Dina arbetsuppgifter

Vi behöver stärka upp vårt team i Umeå med erfarna och kreativa medarbetare. Har du erfarenhet av maskinkonstruktion? Är du redo att dela med dig av din kompetens? I utbyte lovar vi dig en innovativ arena som du delar med likasinnade kollegor.

Som fast anställd konsult hos oss kommer du få jobba med uppdrag i olika branscher, vilket skapar möjligheter och utveckling för dig. Vi har både uppdrag där du ingår i kundens utvecklingsteam men du kan även ha uppdrag i kundprojekt som drivs från vårt kontor. Utöver uppdragen ser vi till att nätverka och skapa trivsel tillsammans genom sociala och kompetenshöjande aktiviteter och spontana träffar som gruppluncher och gemensamma frukostar.?? Att samarbeta och interagera med övriga affärsområden på AFRY är en självklarhet hos oss.

Som Mekanikkonstruktör hos oss kommer du att få jobba med:
 • allt från idé- och konceptutveckling till att leverera färdiga installationer till våra kunder
 • konstruktionsarbete inom allt från plast, finmekanik till specialmaskiner och tyngre konstruktioner
 • arbeta i våra kunders organisation samt även i projekt som vi bedriver inhouse
Vi ser fram emot att få lära känna dig för att se om vi är rätt för varandra så hjärtligt välkommen med din ansökan, gärna redan idag då intervjuer sker löpande.

Din profil

För att du ska trivas och lyckas hos oss tror vi att du är en person som har:
 • minst 5 års erfarenhet av arbete med mekanik och konstruktion
 • minst 5 års erfarenhet av arbete med konstruktion av specialmaskiner
 • goda kunskaper inom Solid Works, Creo, Catia och Inventor
 • en relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande, gärna inom mekanik, maskinteknik eller produktutveckling
 • goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • b-körkort
Som person:
 • älskar du teknik och har en fundamental "hur funkar det"-inställning
 • har du en social ådra. Detta behövs eftersom du kommer jobba tätt i tillsammans med dina kollegor men även med våra kunder.
 • gillar du teknik och är en lagspelare med förmåga att leverera goda resultat, då kommer du passa in hos oss!
 • har du ett intresse för att utvecklas i olika typer av konstruktions- och produktutvecklingsuppdrag tillsammans med oss på AFRY och våra kunder
 • ser vi gärna att du är utåtriktad, drivande och engagerad i det du gör
 • tycker du om att ta egna initiativ och trivs med att jobba i en kreativ miljö
 • är du noggrann, strukturerad och tycker om att lösa problem i grupp, liksom att finna lösningar på egen hand
Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Katarina Norberg på tfn: 0708 21 53 28. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför snarast möjligt, dock senast den 26e augusti, via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Hos oss på AFRY kommer du få en trygg anställning, drygt 16 000 kollegor, utspridda i 50 länder, som är riktigt duktiga inom sina specialistområden och vår förhoppning är att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Vi hoppas att du vill bli en del av vår strävan att skapa ett hållbart samhälle genom att utveckla innovativa teknik- och designlösningar. När det kommer till kritan så börjar det med dig, en person som vill göra skillnad.

AFRY, som är ett stort och etablerat företag med lokala förankringar, erbjuder dig som anställd stabilitet, samtidigt som vi är snabbfotade och flexibla i att anamma nya tankesätt och idéer. AFRY har blivit rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer, vilket vi är otroligt stolta över.

På AFRY är många passionerade även på fritiden och det vill vi gärna stödja. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre. Vi har därför till exempel stugor du kan hyra och många olika aktiviteter och sociala evenemang via vår AFRY-klubb du kan delta i om du vill. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete. Vi vill få våra medarbetare att trivas och utvecklas på sin arbetsplats genom tydliga kompetensutvecklingsprogram som anpassas efter dig.