Studenter till framtida uppdrag inom industri

Studenter till framtida uppdrag inom industri

Vad innebär jobbet?

Du kommer att arbeta som industrimedarbetare hos en av våra kunder. Din arbetsdag kan vara varierande då arbete kan förekomma på olika avdelningar och stationer. Arbetstiderna kommer att vara dagtid eller två-skift.

Vem söker vi?

Du är student på minst 50% och vill jobba inom industrin. Du har en 3-årig gymnasieutbildning samt gärna några år kvar på dina studier antingen på komvux eller universitet. Tidigare erfarenhet av industriarbete är ett plus men inget krav. Du har B-körkort, tillgång till egen bil och gärna truckkort. Som person har du lätt för att samarbeta, är ansvarsfull, flexibel och kvalitetsmedveten.

Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Vid frågor angående rekryteringsprocessen kontakta konsultchef Frida Olsson på frida.olsson@adecco.se

Välkommen att söka!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 juni 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.