Studenter som vill sommarjobba som Industrimedarbetare

Studenter som vill sommarjobba som Industrimedarbetare

Nu söker vi på Adecco studenter för sommarjobb inom industri.

Om jobbet

Du kommer att sommarjobba som industrimedarbetare hos vår kund antingen som truckförare, produktionspersonal eller som svetsare. Var du kommer att arbeta styrs av dina tidigare erfarenheter. Du kommer att arbeta under v.26-v.28, andra veckor kan förekomma. Arbetstiderna kommer vara två-, tre- eller fyrskift.

Om dig

Du som är student och vill jobba inom industrin. Du har en 3-årig gymnasieutbildning. Du är teknisk intresserad och behärskar svenska i tal och skrift. Som person har du lätt för att samarbeta, är ansvarsfull, flexibel och kvalitetsmedveten.

Om Adecco

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad!
Efter sommarjobbet finns goda möjligheter för dig att arbeta extra hos oss under din fortsatta studietid. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB och blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal. Mer information finner du på www.adecco.se.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 30 april. Bifoga CV i ansökan. Var noga med att bocka i att du är intresserad av extrajobb/studentjobb/deltidsjobb när du gör din registrering.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett test skickat till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. När du skickat in din ansökan får du ett kvitto som bekräftelse.

Vid frågor angående rekryteringsprocessen maila ansvarig rekryterare Olof Lundberg på olof.lundberg@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.