Sommarjobbare till Komatsu Forests reservdelsavdelning

Sommarjobbare till Komatsu Forests reservdelsavdelning

Studerar du Handel och logistik? Är du driven och serviceminded? Letar du efter ett roligt och utvecklande sommarjobb? Då ska du söka tjänsten som reservdelssupport hos Komatsu Forest!

Om tjänsten

Att supporta Komatsu Forests säljbolag och återförsäljare är din huvuduppgift. Att ge dem service genom att svara på reservdelsfrågor och utföra en del administrativa uppgifter. Inom gruppen för reservdelssupport får du också möjlighet arbeta med utvecklingsfrågor inom logistik och planering.

Om dig

Vi söker dig med erfarenhet av logistik. Du som har en stor vilja att arbeta med service och motiveras av det. Du är utåtriktad och jobbar gärna i team men samtidigt är du inte rädd för att ta egna initiativ när det behövs. Du är en kommunikativ person och har goda kunskaper i affärssystem och MS Office. Att se sammanhang, prioritera rätt frågor och jobba strukturerat är naturligt för dig.

Som person är du mycket engagerad, positiv och har en hög grad av servicekänsla. Du gillar att ge professionell support och har med fördel ett tekniskt intresse. Vidare är du resultatorienterad, målmedveten och har viljan att göra det lilla extra!

Vi söker dig som har gymnasiekompetens och utbildning inom Handel och logistik, du är gärna studerande och vill ha ett spännande och lärorikt sommarjobb! Kanske blir du klar med studierna nu i vår och vill kickstarta din karriär på Komatsu Forest?

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos en av våra kunder.

Om anställningen

Tjänsten som reservdelssupport är ett konsultuppdrag med tillsättning i juni och som pågår under sommaren.

Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB.
Timlönen är marknadsmässig och semesterersättning tillkommer. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt gällande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.?Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina?personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten har start i juni eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att?kontakta ansvarig rekryterare: Johanna Lundell på 073-684 73 81.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se?alt. via tel: 08 - 598?980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.