Servicetekniker till Havator i Umeå

Servicetekniker till Havator i Umeå

Är du en teknikintresserad person som trivs med ett variationsrikt arbete och vill arbeta med kranar i Umeå?

Vill du arbeta på ett familjärt företag som är lyhörda till sina medarbetare? Är du utöver det en person som inte är rädd för att arbeta och känner dig redo för nya utmaningar? Vi söker för Havators räkning dig som vill vara med på en resa utöver det vanliga. Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten
Som Servicetekniker på Havator kommer du arbeta med Underhåll, felsökning och avhjälpande service på företagets mobilkranar. I rollen arbetar du självständigt med dina egna projekt. Arbetstiderna är 07:00-16:00 och tjänsten är förlagd i Umeå.

Om dig
För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet från el och hydralik inom kran- eller entreprenadbranschen. Du har god datavana då mycket information gällande ritningar kommer du få via datorer. Vidare har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift. Har du även C-körkort så ses det som meriterande.

Viktigt för tjänsten
  • Erfarenhet av el och hydralik inom kran eller entreprenadbranschen
  • God datavana
  • B-körkort
  • Du behörskar svenska i tal och skrift
Om Havator
Havator är en helhetsleverantör av tjänster inom tunga lyft och transporter. Med över 60 års erfarenhet är vi specialiserade på komplicerade lyft med mobilkranar, transporter och tunghantering samt montage av prefabricerade betongelement. Vi är både tekniska konsulter inom lyfttjänster och utför själva tjänsten. En av Havators starkaste sidor är genomförandet av olika helhetslösningar tillsammans med yrkeskunniga och starka samarbetsparter.
Havator verkar i Sverige, Finland, Norge och de baltiska länderna med över 30 lokala enheter. De största kunderna finns inom, industri, byggsektorn och infrastrukturprojekt samt ett stort antal mindre kunder via de lokala depånätverken. Koncernen omsätter 1 miljard SEK och antalet medarbetare är cirka 450.

Kontaktuppgifter
Tjänsten är en rekrytering direkt till Havator. Tjänsten är på heltid. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marcus Berg via 073 684 70 97

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.