Säljchef / Partnerkoordinator till Brännbollsyran

Säljchef / Partnerkoordinator till Brännbollsyran

Kombinera livsstilen med festivaler och jobba med försäljning? Låter det som en dröm? Nu kan den bli sann!

Om tjänsten
Jobbet som säljchef / partnerkoordinator är att sälja en mycket attraktiv produkt som slutkunderna älskar. Du träffar lokala företagare men också företag på nationell och internationell nivå. Du syr ihop paket som passar de festivaler, konserter, mässor och event som är inplanerade. Under festivalerna och eventen ser du till att alla partners får det du lovat och kanske lite extra. Ibland är det även du som står i rampljuset så blygsamhet ingår inte i tjänsten.

Hur många dagar du reser beror på var du bor men uppskattningsvis ca 60 dagar per år. De flesta resor sker till Stockholm och Helsingborg men även festivaler jorden runt finns med bland resorna. Däremellan jobbar du på kontoret i Umeå eller på kontoret i Stockholm.

Tjänsten är heltid och anställningen sker direkt av Brännboll i Umeå som har valt Adecco som samarbetspartner vid denna rekrytering.

Tycker du att detta är en toppentjänst du vill hugga tänderna i så sök snarast. Rekryteringen pågår tills vi hittat den vi söker så skynda dig in med din ansökan. Både tester och videointervjuer kommer att användas i urvalsarbetet.

Om dig
Du älskar livsstilen med festivaler och event men egenskaper som självgående, hungrig på att göra affärer, disciplinerad, relationsbyggare och lagspelare passar också in på dig.

I din bakgrund finns ett avklarat gymnasium och erfarenhet av uppsökande försäljning. Vi tror också att du passar in i målgruppen för de som besöker festivalerna, pratar flytande både svenska och engelska, har körkort för personbil, vill jobba i ett litet företag med snabba beslutsvägar och vill vara med på en häftig utvecklingsresa.

Om Brännboll i Umeå AB
Umeås årliga fest Brännbollsyan startade 1974 och växte explosionsartat under flera år. 1997 vände trenden och deltagarantalet började krympa och det var då, mer exakt 2013, som Brännboll i Umeå AB tog över turneringen för att skapa en anslutande festival. Sedan dess har festivalen vuxit och hade ifjol över 16 000 besökare. Företaget står även bakom Bayside i Helsingborg som hade 13 000 besökare i fjol. Företaget arrangerar även konserter, mässor och företagsevent.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annica Wiberg 070-2828414, annica.wiberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljchef, partnerkoordinator, Brännbollsyan, Umeå, Adecco, Bayside, försäljning, account manager, festivaler, mässor, event, artister, säljare, resande säljare, utesäljare, brännboll, uppträdande.
Mer info
Kontaktperson Annica Wiberg
Telefon 070-28 28 414
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.