Säljare till Collinder Märksystem AB

Säljare till Collinder Märksystem AB

Är du erfaren utesäljare och gillar teknik? Är du social, driven och målinriktad? Vill du utvecklas tillsammans med ett spännande och växande företag? Läs mer nedan!

Om tjänsten
Som säljare på Collinder arbetar du med att bearbeta befintliga kunder och att hitta nya kunder. Du säljer hela produktsortimentet och arbetar hela tiden aktivt för att utöka försäljningsvolymen. Ditt geografiska försäljningsområde sträcker sig från Sundsvall och norrut. Du deltar på mässor och besöker kunder inom ditt område. Du är ansiktet utåt i Norrland!

Collinder Märksystem AB är ett familjeföretag med 27 anställda. De flesta av dina kollegor finns i Lomma, Skåne. Du kommer att ingå i ett team med 4st utesäljare som säljer företagets produkter runt om i Sverige. Du arbetar självständigt men kommer att ha regelbundna uppföljningar/möten med både din chef och dina kollegor. Collinder är i en spännande, utvecklande fas och hoppas att du vill vara med på resan!

Tjänsten innebär en 6 månaders provanställning hos Collinder Märksystem AB. Om alla parter är nöjda så blir du efter 6 månader erbjuden en fast anställning.

Sista ansökningsdag är 2020-11-08, intervjuer sker löpande och annonsen kan komma att avslutas tidigare om vi hittat rätt person.

Tillträde enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har arbetat som utesäljare/fältsäljare och som trivs med det. Du har ett starkt tekniskt intresse och du gillar att bygga långsiktiga relationer. Du är affärsmässig, flexibel, självgående och driven. Du gillar att köra bil och du älskar att göra affärer!

Önskvärt är att du har en bakgrund inom industri eller tryckeri.

Vi tror att du bor i en stad i Norrland - Örnsköldsvik, Umeå eller Skellefteå.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet som utesäljare
  • Stort tekniskt intresse
  • Office Excel
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Collinder Märksystem AB
Ett familjeföretag som grundades år 1972 i Åkarp. Nuvarande VD Björn Collinders föräldrar startade då ingenjörsfirman Knut Collinder AB med inriktning rörmärkning. År 2000 fick företaget det nuvarande namnet Collinder Märksystem AB och man har under åren utvecklat och breddat sitt produktsortiment. Idag säljer man produkter inom Märkning, Identifikation och Säkerhet: Tryckta och graverade skyltar, rörmärkning, varselmärkning, Bryt och lås, märkmaskiner, etikettsystem, arbetsplatsskydd mm. Många av produkterna produceras i eget tryckeri och gravyrverkstad i Lomma där också företagets huvudkontor finns.

"Omtankens kraft är vår kraft" - företagets värderingar
Läs mer på www.collinder.se

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocess har Collinder valt att samarbeta med Adecco.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Johanna Stighall på 073-684 73 81 eller johanna.lundell@adecco.se

Har du frågor angående registreringen, var god kontakta Adeccos support via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljare, fältsäljare, utesäljare, Collinder Märksystem AB, Collinder,
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.