Robottekniker

Robottekniker

Längtar du efter ett händelserikt och rörligt arbete där du ständigt får utvecklas och möjlighet att växa inom företaget? Vi söker nu Robottekniker till vår kund med sitt team i Umeå.

Om tjänsten

Som Robottekniker får du en social vardag. Du befinner dig mycket ute på fältet och supporterar dina kunder och medarbetare över telefon. Tillsammans med ditt team i Umeå arbetar ni med kunder inom fordons-, tillverknings-, verkstads- eller livsmedelsindustrin.

I ditt mångfacetterade jobb får du ta dig an både akuta och planerade uppdrag inom robotserviceområdet. Du kommer att ägna dig åt allt från avhjälpande och förebyggande underhåll till processoptimering, programmering och idrifttagning. Som robottekniker kommer du besöka kunder på plats i deras anläggningar. I jobbet ingår även beredskap och helgtjänstgöring. Det kan även förekomma resor i Sverige och utomlands.

Om dig

Du som söker har gymnasieutbildning med teknisk inriktning. Att du har kunskaper inom elektronik och mekanik är en nödvändighet, liksom att du har lätt för att sätta dig in i ny teknik. För att passa i rollen är det en stor fördel om du tidigare har erfarenhet av arbete som robottekniker och automatisering. Erfarenhet av PLC samt av att läsa elscheman och ritningar är också meriterande. Eftersom du kommer att arbeta på ett företag som är globalt måste du, förutom svenska, behärska engelska i tal och skrift. Som person är du en hjälpsam, kundfokuserad och har förmåga att ta egna initiativ. Vidare är du ordningsam och målstyrd.

Om anställningen

Vår kund har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Du kommer att anställas av vår kund i Umeå. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan

Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju.

De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Victoria Kjellgren via 08 - 100 500

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 dec (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.