Revisionsassitent till PWC i Sundsvall

Revisionsassitent till PWC i Sundsvall

Är du ekonomistudent och vill kickstarta karriären med ett extrajobb inom revision? Vi på Adecco söker nu 2 studenter inför uppdrag som revisorsassistent på PwC i Sundsvall till hösten.

Om tjänsten
Som revisorsassistent kommer du att arbeta i ett revisionsteam och assistera teamen genom hela revisionsprocessen, från planering till avslut. Exempel på arbetsuppgifter är kontroll och granskning, avstämningar och dokumentation samt projektadministration. Vi söker studenter som vill jobba extra under hela studietiden. Arbetstiderna kommer att variera och kan innefatta både vardagar, helger, dagtid och kvällar. Du sitter på plats på kontoret i Sundsvall. Möjligheten till anställning direkt hos PwC efter avslutade studier är mycket god.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Start av uppdraget är i höst, men tillsättning kommer att ske löpande så tveka inte att söka!

Om dig
Vi söker dig som studerar ekonomiprogram på universitetet och som vill ha ett arbete där ditt stora intresse för revision och service kommer till nytta!

För att du ska trivas och utvecklas inom PwC tror vi att det är viktigt att du vill och kan etablera förtroendefulla och långvariga kontakter. Du är utåtriktad, har lätt för att samarbeta och besitter en god kommunikativ förmåga. Din initiativförmåga och känsla för service samt ditt administrativa sinne är en förutsättning och kommer att uppskattas och göra skillnad.

Läs gärna mer om PwC på www.pwc.se.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Oskar Gardeström, 073 684 70 38 alternativt Oskar.gardestrom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 aug 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.