Receptionist till en av våra kunder

Receptionist till en av våra kunder

Vi söker en social och glad person som vill arbeta 80 % som receptionist på Komatsu Forest i Umeå.

Om tjänsten

Som receptionist har du en central roll i företaget. Du är ansiktet utåt! Din huvudsakliga uppgift är att välkomna och ta emot besökare från hela världen, både fysiskt samt via telefon. I din roll som receptionist kommer du både hantera växeln samt utföra administrativa uppgifter såsom posthantering etc.

Du ingår i en liten grupp där du jobbar nära dina kollegor och där alla uppgifter som ska hanteras utförs inom gruppen.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av växel/reception och som har arbetat med administrativa uppgifter tidigare.

Vidare ser vi att du är social, positiv och flexibel. Du är ansvarstagande och gillar den dagliga kontakten som du får med kunder och kollegor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du blir anställd hos Adecco men arbetar ute hos en eller flera av våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att arbetsplats, arbetstider och arbetsuppgifter kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen

Tjänsten som receptionist är ett konsultuppdrag på 80 % med tillsättning i början av maj 2019. Anställningen är en visstidsanställning som löper över till en tillsvidareanställning efter 6 månader om allt fungerar bra från alla håll. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.?Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina?personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten har start i maj 2019. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att?kontakta ansvarig rekryterare:

Johanna Lundell, 073-684 73 81.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se?alt. via tel: 08 - 598?980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Receptionist
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 feb (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.