Mekaniker till STS

Mekaniker till STS

STS i Umeå utökar och söker mekaniker. Vi söker dig som gillar att skruva i fordon och har ett stort tekniskt intresse. Mycket meriterande om du har erfarenhet av felsökning, service, kylaggregat och reparation av moderna lastbilar och som heller inte är främmande för reparation och service av andra olika typer av tunga fordon/efterfordon.

Förutom att skruva i fordon kommer du att få gå fordonsspecifika utbildningar då vi vill ha mekaniker som kan leverera bra resultat. Vi ser gärna att du är självgående i ditt arbete och du bidrar med din person till att alla trivs på jobbet. Du är en god problemlösare som ger förstklassig service med kunden i fokus och som kan arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor i vårt team.

STS Umeå är auktoriserad för lastbilsmärkena MAN och DAF och erbjuder service till kundens hela transportlösning, d v s lastbil och dess efterfordon samt alla tänkbara påbyggnader. Arbetet sker dagtid mellan 7-16. När du blir varm i kläderna ingår det jour i tjänsten.

Vana av att jobba med dator och verkstadssystem är ett stort plus. Vi tar för givet att du har körkort för personbil, kan svenska och engelska. Kan du dessutom tyska är det meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt på din personlighet.

Om STS
STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och påbyggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag 16 verkstäder och drygt 170 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi finns där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa till när det oförutsedda händer.

Våra kunder är allt från de små lokala åkarna till de riktigt stora nationella åkerierna. Alla kunder är lika viktiga för oss. Det som gör oss unika är vårt rikstäckande verkstadsnät, vårt tydliga kundfokus och målet att alltid leverera snabb och effektiv service.

Hos oss på STS är ingen dag den andra lik. Här får du möjlighet att arbeta varierat tillsammans med duktiga kollegor. Våra kärnvärderingar; kunden först, respekt för varandra och kvalitet är grunden i allt vi gör.

Läs gärna mer på: http://www.ststrailerservice.se

Om anställningen
STS har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Anställningen sker direkt av STS och börjar med en provanställning på 6 månader.

Rekryteringsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan omgående. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Adecco använder tester för att motverka diskriminering i ansökningsprocessen.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annica Wiberg
070-28 28 414 annica.wiberg@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lastbilsmekaniker, mekaniker, tekniker, felsökning, STS, Umeå, Adecco, tungmekaniker, fordonsmekaniker, kyltekniker, skruvare, MAN, DAF, verkstad, verkstadsmekaniker, lastbil
Mer info
Kontaktperson Annica Wiberg
Telefon 070-28 28 414
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 okt 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.