Lastbilsmekaniker till STS

Lastbilsmekaniker till STS

STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och påbyggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag 16 verkstäder och drygt 170 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi finns där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa till när det oförutsedda händer. Våra kunder är allt från de små lokala åkarna till de riktigt stora nationella åkerierna. Alla kunder är lika viktiga för oss. Det som gör oss unika är vårt rikstäckande verkstadsnät, vårt tydliga kundfokus och målet att alltid leverera snabb och effektiv service.

Vi söker nu

Lastbilsmekaniker

till vår anläggning i Umeå.

STS Umeå är auktoriserad för lastbilsmärkena MAN och DAF och erbjuder service till kundens hela transportlösning, d v s lastbil och dess efterfordon samt alla tänkbara påbyggnader. Verkstaden i Umeå är även ackrediterad för att släcka 2:or och kontrollera färdskrivare.

Vi söker dig som har erfarenhet av felsökning, service och reparation av moderna lastbilar eller motsvarande, men inte heller är främmande för reparation och service av olika typer av tunga fordon/efterfordon. Har du körkortsbehörighet C och E är det meriterande. Vana att jobba med dator och verkstadssystem är också ett stort plus.

Som person är du drivande och positiv. Du är en problemlösare med god service och kunden i fokus. Du kan arbeta självständigt och samarbeta med dina kollegor i vårt team.

Våra kärnvärderingar; kunden först, respekt för varandra och kvalitet är grunden i allt vi gör.

Läs gärna mer på: http://www.ststrailerservice.se

Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Sista ansökningsdag: 22 november.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Verkstadschef Mattias Plesman på tfn: 0766-773054.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jeanette Herau på Adecco på tfn: 08-100 500 eller på jeanette.herau@adecco.se.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Herau
Telefon 072-7411616
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.