Konsultchef/Business Manager Onsite

Konsultchef/Business Manager Onsite

Letar du efter en arbetsplats med högt tempo, nära relationer med kund och konsult och en föränderlig vardag? Kan du växla fokus med snabba ryck och drivs du av att ha kunden i fokus? Just nu söker vi en relationsbyggande Business Manager till vårt Onsite kontor i Umeå!

Om tjänsten

Som Business Manager kommer du att tillhöra vårt Onsite kontor i Umeå och du kommer att arbeta med ett par av våra största kunder inom Adecco Sverige. Som Business Manager har du personalansvar för ett antal konsulter som arbetar hos dina kunder och du ansvarar för samtliga personalrelaterade frågor, bland annat utvecklingssamtal, löneadministration, tidrapportering och lönesamtal. Du kommer att sitta på plats hos vår kund tillsammans med dina kollegor på Onsite-kontoret.

Som Business Manager ansvar du för att kartlägga dina kunder, göra tydliga affärs- och aktivitetsplaner för att nå uppsatta mål genom flexibilitet, lösningsfokus och hög närvaro hos dina kunder. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med övriga kollegor på kontoret för att bli lyckosam i din roll då vi hanterar stora volymer konsulter på Onsite. Vi arbetar efter Lean, alla kollegor är certifierade och du kommer också få möjlighet att bli det.

I din roll som Business Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:
  • Personalansvar och administration av medarbetare inom uthyrningsverksamheten
  • Relationsbyggande med kund, konsult och kollega
  • Internt samarbete med leveransfunktioner och affärsstöd
Du kommer att ingå i ett kompetent och erfaret team som präglas av stor öppenhet och hög teamkänsla där vikten av att hjälpa varandra för att nå målen väger tyngre än den individuella prestationen. Vi arbetar dagligen med våra värderingar Ansvar, Laganda, Entreprenörskap, Passion och Kundfokus i allt vi gör och vi brinner för det goda värdskapet i alla våra interna och externa kontakter.

Om dig

Längtar du efter att utmanas i din vardag och att få möjlighet att ta lärdom av dina misstag? Bra. Vi tror att du motiveras av att bygga upp och bibehålla goda relationer med både kunder och konsulter. Din energi får du av kontakten med dem och du räds inte för att arbeta självständigt på plats nära dina kunder och konsulter. Vi ser att du presterar på topp när du får möjlighet att ta ett stort eget ansvar i ett högt tempo och att du inte är rädd för att ta snabba beslut. Det är dessutom viktigt att vara noggrann i det administrativa arbetet som rollen kräver. Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet från konsult/bemanningsbranschen. Att du har en eftergymnasial utbildning inom HR eller ekonomi är ett krav.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av att arbeta med kunden i fokus
  • Ha förmågan att skapa goda relationer med kunder, konsulter och kollegor
  • Erfarenhet av administrativt arbete
Vi söker dig som vill ha kul på jobbet och som mer än gärna sprider din positiva energi till de i din närhet. Vill du ha en arbetsmiljö som präglas av laganda, energi och hög professionalism så är Adecco rätt plats för dig!

Om anställningen

Tjänsten som Business Manager är på heltid med start omgående. Intervjuer hålls löpande under ansökningstiden.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Olof Lundberg på olof.lundberg@adecco.se eller 073-684 77 81

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.