Industrimedarbetare till kund i Umeå

Industrimedarbetare till kund i Umeå

Vad innebär jobbet?
Du kommer att arbeta som industrimedarbetare hos våra kunder i Umeå, med start direkt efter sommaren. Arbetet kan förekomma på olika avdelningar och stationer och arbetstiderna kan vara dagtid eller skift.

Vem trivs här?
Du vill arbeta inom industriproduktion och är tillgänglig för arbete direkt efter sommaren. Du gillar troligtvis teknik och som person är du lättlärd, flexibel och ansvarstagande. Du har B-körkort, tillgång till egen bil och gärna truckkort och/eller hjullastarkort. Tidigare erfarenhet av industriarbete är meriterande, men inget krav.


Vad erbjuder vi?

Du kommer att bli anställd av Adecco som ambulerande konsult och uthyrd hos en (eller flera) av våra kunder inom industriproduktion.

Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Vid frågor angående rekryteringsprocessen kontakta ansvarig konsultchef Alex Abrahamsson på alex.abrahamsson@adecco.se

När du skickat in din ansökan får du ett kvitto som bekräftelse. Som en del av urvalsprocessen kommer vi också att be dig att fylla i ett personlighetsformulär. Formuläret skickas till din angivna e-post.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.