HR-specialist till VK Media

HR-specialist till VK Media

Vi har mycket att vara stolta över på VK Media. Vi har ett arv vi värnar om, samtidigt som vi ständigt är på en förändringsresa där målet är att göra om ett klassiskt tidningsföretag till ett modernt och europaledande mediehus.

Våra medarbetare är vår verkliga styrka. Vi letar alltid med ljus och lykta efter de absolut bästa medarbetarna så att VK Media kan fortsätta att utvecklas i en dynamisk miljö i högt tempo, där kreativiteten frodas.

Drivs du av att få jobba brett inom HR i en självständig roll med stora möjligheter att få utvecklas? Vill du vara en del av ett engagerat HR-team där du arbetar i en organisation som värdesätter goda idéer och där du ges stor frihet under ansvar. VK Media söker nu en driven HR-specialist som vill vara med och utveckla och kvalitetssäkra hela HR-arbetet.

Om tjänsten

Som HR-specialist hos oss kommer du att arbeta i en bred roll där du får möjlighet att vara med och anpassa och forma tjänstens innehåll och riktning, beroende på dina erfarenheter och intresseområden. Du arbetar självständigt med att driva årliga HR-processer och kommer att tillhöra ett HR-team om tre personer där vi hjälps åt och samarbetar.

Exempel på ansvarsområden som kan komma att ingå i rollen:
  • Chefsstöd
  • Interninformation och utbildning
  • Medarbetarundersökningar
  • Lönekartläggning
  • Jämställdhetsplaner
  • Employer branding
  • Du kommer också att vara en nyckelperson i vår strävan mot "den bästa arbetsplatsen"
I denna tjänst ges du möjlighet till ett fritt och omväxlande arbete och stora möjligheter till personlig kompetensutveckling i ett företag med korta beslutsvägar och en kreativ och tillåtande arbetsmiljö.

Om dig

Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet av HR-arbete, gärna från en bredare roll. Vi ser att du har en akademisk utbildning med inriktning mot personal- och arbetslivsfrågor. Vidare har du god förmåga att arbeta i olika typer av PA-system samt i Officepaketet.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna hos dig som kandidat och ser därför gärna att du som person är driven, utåtriktad och har en hög servicekänsla. Du är trygg i dig själv och vågar ta egna initiativ för att driva arbetet framåt. Det är viktigt att du har ett genuint intresse av både personalfrågor och personaladministration och är prestigelös i ditt förhållningssätt. Du har även lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete, samt är angelägen om att nå resultat med hög kvalitet i ditt arbete.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olof Lundberg på tfn: 073-684 77 81 eller olof.lundberg@adecco.se

Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så ansök med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 14 december.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid.

Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!