CE-chaufför till Sandahls Goods Parcel i Umeå

CE-chaufför till Sandahls Goods Parcel i Umeå

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som CE-chaufför hos Sandahls Goods & Parcel i Umeå. Du arbetar dagtid och får komma hem varje kväll. På sikt kan arbete på söndagar förekomma. Ditt område sträcker sig från Ö-vik i söder och Piteå i norr.

Om dig
Vi söker dig som trivs ute på vägarna!
Du är erfaren CE-chaufför och du innehar truckkort A & B samt har ett giltigt YKB. Meriterande är om du även har giltigt ADR.
Som person är du social, driven, ansvarstagande och självgående.

Anställningen
Du blir anställd som ambulerande konsult hos Adecco Sweden AB och uthyrd till vår kund under uppdragsperioden. Uppdraget har start enligt överenskommelse och du kommer att erbjudas en visstidsanställning.

Om Adecco
Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om rekryteringsprocessen
Rekryteringsarbetet sker löpande med sista ansökningsdag 2021-02-28. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas inom ansökningstiden.

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen hör av dig.

Rekryteringskonsult Adecco:
Johanna Stighall på 073-684 73 81 eller johanna.stighall@adecco.se

Har du frågor angående registreringen/ansökan, var god kontakta Adeccos support via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.