CE-chaufför 50%

CE-chaufför 50%

Norrland Express AB söker CE-chaufförer som vill arbeta varannan vecka och vara ledig varannan vecka. Perfekt för dig som vill jobba intenstivt vissa veckor och vara ledig resten. Kanske har du en egen verksamhet på sidan eller vill du bara ha mer fritid.

Välkommen till en omväxlade och trevlig miljö med bra stämning!

Om Företaget

Norrland Express i Umeå bedriver flyttjänster för både privatpersoner och företag såväl lokalt som nationellt. De erbjuder även varm magasinering i larmade lokaler i Umeå.

Norrland Express har en modern fordonspark, kvalitativ och säker arbetsutrustning samt ett effektivt arbetsverktyg i form av en app i medarbetarens mobiltelefon. Företagets mål är att ha korta beslutsvägar och god sammanhållning i arbetslaget.

Om dig

Vi söker dig som har CE-kort och vill jobba varannan vecka med möjlighet till att vara ledig varannan vecka.

Vidare ser vi att du är social och lösningsorienterad. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tjänsten som CE-chaufför är en rekrytering till Norrland Express. Start omgående. Provanställning tillämpas med möjlighet till fast anställning på Norrland Express. Lön enligt kollektivavtal och traktamente såklart.

Som anställd på Norrland Express får du möjlighet att påverka, vara delaktig i ett härligt gäng. Norrland Express följer kollektivavtal, ingår i SMF och värdesätter sina medarbetares anställningsvillkor.

Om ansökan

Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Johanna Stigedal 072-2374410

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johanna Stigedahl
Telefon 072-2374410
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 apr (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.