Brunnsborrare till Euroborr

Brunnsborrare till Euroborr

Om tjänsten
Som brunnsborrare kommer du utföra energi- och entreprenadborrning samt borrning av dricksvattenbrunnar. Även montering av pumpar, vattenanläggningar och rörsvetsarbeten förekommer. I arbetet som borrare ingår också viss del av montering, reparation och underhåll av maskinerna.

Tjänsten är heltid och anställningen sker direkt av Euroborr.

Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet av självständig brunnsborrning. Du besitter goda kunskaper inom rörsvetsning samt har lägst C-körkort.

Du är en ansvarstagande ihärdig och driftig problemlösare med stort tålamod som trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Då arbetet innebär många kontaktytor ställs stora krav på att du är serviceinriktad med förmåga att skapa goda relationer till kund. Kvalité är för dig en självklarhet och i stressade situationer behåller du ditt lugn.

Då arbetet är av fysisk karaktär kommer en del tunga lyft att ingå. Du bör därför klara ett arbete som bitvis är fysiskt ansträngande. CE-körkort är meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • att du har god social kompetens och drivs av att göra kunden nöjd
  • att du har goda kommunikationsegenskaper i svenska i tal och skrift
  • att vara strukturerad genom hela processen
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Euroborr
Euroborr är ett norrländskt företag med säte i Umeå. Vi utför helhetslösningar inom bergvärme, brunnsborrning och pumpinstallationer på vattenbrunnar. Vi är specialist på energiborrning, brunnsborrning och entreprenadborrning. Vi utför även vattenrening med prisvärda filter efter genomförd vattenanalys. Vår vision är att leverera marknadens bästa tjänster i kombination med god service och hög kvalitet.

Kontaktuppgifter
Euroborr har i denna rekryteringsprocess valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annica Wiberg 070-2828414 eller via mail annica.wiberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Brunnsborrare, borrare, Euroborr, Umeå, Adecco, energiborrning, entreprenadborrning, drickvattensbrunnar, rörsvets, brunn, brunnar, vattenanläggningar, underhåll, reparation, entreprenad, C-kort, CE-kort
Mer info
Kontaktperson Annica Wiberg
Telefon 070-28 28 414
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.