Arbetsledare till Komatsu Forest

Arbetsledare till Komatsu Forest

Vi söker en arbetsledare till lagret på Komatsu Forest. Vill du anta nya utmaningar och leda en arbetsgrupp inom lagret på deras nya fabrik i Umeå? Då är jobbet som arbetsledare på lagret på Komatsu Forest något för dig!

Om tjänsten
Som arbetsledare på lagret kommer du att ansvara för utvecklingen av din avdelning med fokus på människan, kvalité, kompetens och produktivitet. Du ingår i produktionsledningen och ni har tillsammans till uppgift att leda verksamheten mot uppsatta mål. Att arbeta med ständiga förbättringar är en viktig del i ditt arbete. Arbetstiderna kommer att var dagtid och man arbetar ute hos Komatsu.

Om dig
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av ledarskap. Framförallt med inriktning på att operativt leda medarbetare till att nå uppsatta mål och förbättringar i verksamheten. Du har arbetat med fokus på en säker arbetsmiljö och har god kännedom om arbetsrättsliga regler, lagar och avtal. Vidare har du en helhetsförståelse för processer och processtyrda verksamhetssystem. Har du erfarenhet från företag eller organisationer med taktade flöden och arbete enligt Lean-filosofin ser vi det som meriterande. Eftersom ständig utveckling är mycket viktigt för Komatsu är din erfarenhet av att jobba med ständiga förbättringar och din analytiska förmåga betydelsefull.

Viktigt för tjänsten är:
  • Intresse för personal
  • Bra ledaregenskaper
  • Stor integritet
  • Relationsorienterad
  • Ska kunna göra riskanalyser (bl.a. inom arbetsmiljö)
  • Meriterande med logistikerfarenhet men inget krav
Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor att leda och utveckla ditt team. För att lyckas i rollen som arbetsledare har du ett starkt driv och mod att fatta beslut och agera i enlighet med fattade beslut. Vidare har du mycket god samarbetsförmåga samt lätt att skapa förtroende. Du har hög integritet och är inte rädd för att ta tag i och hantera utmaningar. Du har en god förmåga att kommunicera och uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska.

Om Komatsu Forest
Komatsu Forest är en av världens största tillverkare av skogsmaskiner. De är verksamma på alla viktiga skogsmarknader och har ett komplett utbud av maskiner, tjänster, service och reservdelar för det moderna skogsbruket. Deras vision är att vara en oumbärlig samarbetspartner för professionella skogsmaskinsägare.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 100% med omgående tillsättning och uppdragets längd är 6-12 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökningsprocessen
Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och urval kommer göras löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett test skickad till din e-mail. Har du redan gjort testet hos oss behöver du inte göra det igen och då kommer ingen länk att mailas ut till dig om du inte vill göra om det själv förstås. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Vid frågor angående rekryteringsprocessen kontakta ansvarig Konsultchef Oskar Gardeström på Oskar.Gardestrom@adecco.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.