Servicetekniker

Servicetekniker

Är du intresserad av att vara med och skapa ett ännu bättre och mer anpassningsbart samhälle? Vi söker nu en servicetekniker där du får ansvara för fastighetsservice och underhåll av våra fastigheter.

Som Servicetekniker har du kontakt med våra kunder samt med de entreprenörer som krävs för genomförandet av större reparationer och ombyggnationer.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Praktiskt åtgärda uppkomna fel och förhindra fel med förebyggande arbete
  • Praktiskt utförande av planerat underhåll som exempelvis ventilationsservice
  • Kontering av drift- och underhållsrelaterade leverantörsfakturor
  • Orderhantering i företagets affärssystem
  • Leda och fördela mindre samt större typer av ombyggnationer/renoveringar
  • Driva ett aktivt förbättringsarbete bl.a. genom att rapportera avvikelser/förbättringsförslag
Du kommer att utgå med servicebil från vårt kontor i Umeå. Tjänsten innebär resor med övernattningar.

För rätt person erbjuder vi ett fritt och spännande jobb i en organisation med högt engagemang där den som vill och kan, får möjlighet att utvecklas i en framgångsrik organisation!

Vi söker dig som har erfarenhet av fastighetsskötsel/teknik samt kunskaper inom ventilation, el, va och byggnation. Som person är du målinriktad, positiv och arbetar lika bra självständigt som i ett team. Du klarar av att ha många bollar i luften, behärskar svenska både i tal och skrift och har B-körkort.

För mer information kontakta vår Servicechef Patrik Elophe.

Urval sker löpande, så sök gärna redan idag. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Patrik Elophe
Telefon 070 332 90 98
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adapteo är den ledande partnern inom anpassningsbara byggnader i norra Europa. Vi bygger, utvecklar, hyr ut och säljer anpassningsbara lokaler för förskolor, skolor, kontor, vård och boende. Med Adapteos cirkulära byggnadslösningar kan kunderna transformera, skala upp, skala ner och återanvända, allt eftersom behoven förändras. Det är så vi bygger anpassningsbara och hållbara samhällen. Adapteos hyresbestånd omfattar 1,3 miljoner kvadratmeter och verksamheten bedrivs i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Belgien, Nederländerna och Litauen. En majoritet av Adapteos intäkter genereras av hyreskontrakt från offentlig sektor. Vi är idag ca 500 anställda, och har vårt huvudkontor i Stockholm och Vanda.

Adapteo AB har försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Västerås, Umeå och Lund samt lager- och underhållsverksamhet i Enköping och Jönköping. Vi är ett 90-tal anställda runt om i Sverige som är engagerade och arbetar tillsammans för att nå våra mål. Vi har en bra sammanhållning och drivs av att göra det lilla extra för Adapteo.

Adapteos kärnvärden ligger till grund för vår verksamhet och vår kultur. Som medarbetare, kund eller annan intressent ska mötet med Adapteo genomsyras av Proaktivitet, Samarbete och Engagemang. www.adapteogroup.com