Winter is coming! Ladda kassan och jobba under däckskiftet i höst

Winter is coming! Ladda kassan och jobba under däckskiftet i höst

Gillar du att arbeta med kroppen och tjäna pengar? Bil Dahl söker dig som under däckskiftessäsongen vill hjälpa dem att säkerställa att deras kunder kör säkert. Sök tjänsten redan idag, då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker två däckskiftare till Bil Dahl i Umeå.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bil Dahl. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under en månad, 15/10-16/11.

Arbetsuppgifter

Som däckskiftare kommer du arbeta med att hjälpa kunder att byta från sommar till vinterdäck på deras bilar. Du kommer tillsammans med en kollega att ta emot kunder och byta däck och ta sommardäcken till förvaring.

Du kommer till exempel att:
 • Köra in och hissa upp bilar
 • Ta loss sommardäck, tvätta dem och ta dem till däckhotell
 • Sätta på vinterdäck
Tjänsten passar dig som gillar ett fysiskt krävande jobb och vill tjäna lite extra pengar under hösten.

Vi söker dig som
 • Har körkort B
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska
Det är meriterande om du har erfarenhet av bilar, exempelvis av eget intresse

Som person är du den som trivs med arbete som kräver att du tar i, du är uthållig och vill leverera snabba resultat.

Övrig information
 • Start: 15/10
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Ersboda, Umeå
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bil Dahls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bildahl är återförsäljare för Mercedes-Benz, Nissan, Citroën och KIA. De säljer över 1.000 fordon per år och finns på fyra orter: Skellefteå, Luleå, Umeå och Örnsköldsvik som alla är fullserviceanläggningar.