Vill du varva stillasittande skolarbete med fysiskt arbete ute i snön? Se hit!

Vill du varva stillasittande skolarbete med fysiskt arbete ute i snön? Se hit!

Gillar du vintern och har myror i brallan när du suttit för länge på föreläsning? Bra! Då kommer du att trivas med att jobba extra med säkerställa att tågvagnarna kan ta sig fram utan is och snö i vinter. Jobbet innebär att du tillsammans med andra kollegor hackar is och sopar ut snö ur tågvagnar som anlänt till godsbanan på industriområdet Västerslätt. Se till att få in extrapengar till att krydda studentlivet och få motion och styrketräning på köpet!

Information om uppdraget

Academic Work söker fem till studenter till vår kund på Västerslätt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig under vinterperioden, helt beroende av hur mycket snö som kommer.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med kollegor att arbeta med att hacka bort is och sopa bort snö från tågvagnar inne på banan. Du kommer att underhålla inkommande tågvagnar från olika delar av Sverige och under färden hit från t.ex. Göteborg kan det ha samlats snö och is på/i vagnen. Tåget står still ute på godsbanan och där rengör man tåget. Även under tåget, alltså ytan mellan hjulen och godset, kommer behöva rensas från is och snö. Ni kommer att jobba 3-5 personer per tillfälle och befintlig personal finns på plats som stöd.

Tjänsten passar dig som gillar ett fysiskt arbete och tycker om att vara utomhus.

Vi söker dig som
  • Är student och har minst ett år kvar på dina högskole- eller universitetsstudier
  • Talar god svenska så att du kan tillgodogöra dig instruktioner och säkerhetsinformation på bästa sätt
Det är meriterande om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter eller med kroppsligt arbete

Som person är du flexibel och ställer upp när du behövs, eftersom arbetsbelastningen kommer att variera beroende på hur mycket det snöar. Jobbet är fysiskt tungt så det krävs att du är i god fysisk form och gillar med att arbeta med kroppen. Vidare tar du eget ansvar för att se till att arbetet blir utfört i tid och att du hjälper andra för att ni ska hinna bli klara.

Övrig information
  • Start: december
  • Omfattning: Vid behov, dagtid mellan 07.00-17.00, tiden varierar beroende på vädret
  • Placering: Västerslätt, Umeå
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kund önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork