Vill du flytta till Stockholm? Är du intresserad av bolagsjuridik och vill jobba i ett spännande...

Vill du flytta till Stockholm? Är du intresserad av bolagsjuridik och vill jobba i ett spännande...

Är du intresserad av bolagsjuridik och vill hjälpa kunder med att starta bolag och annat som företagare kan behöva hjälp med inom bolagsrätt? Vill du utvecklas och lära dig mer om bolagsjuridik och vara med och bidra till att utveckla ett kontor? Svenska Standardbolag är ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag och söker nu en företagsrådgivare till deras Stockholmskontor!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en företagsrådgivare till Svenska Standardbolag. I rollen blir du utbildad av specialister inom bolagsjuridik och får arbeta med att hjälpa företagets kunder med hela processen av att starta upp ett aktiebolag genom att vägleda deras kunder genom alla steg. Svenska Standardbolag är ett stabilt familjeföretag där det finns stora möjligheter att påverka utvecklingen i sin tjänst om man visar ett intresse för att lära sig mer. Företaget kännetecknas av korta beslutsvägar och arbetar alltid för att utveckla och förbättra processer. Har du inte bostad i Stockholm idag? Ingen fara, Svenska Standardbolag erbjuder möjligheten att bo i en av deras lägenheter belägen i centrala Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig över 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som företagsrådgivare kommer du arbeta med bolagsjuridik, försäljning av tjänster och ha ansvar för företagets stockholmskontor.

Du kommer till exempel att:
  • Administrera uppstarten av aktiebolag
  • Vägleda kunder genom telefonsamtal, mail och personliga möten
Tjänsten passar dig som drivs av tydliga utvecklingsmöjligheter, att lösa utmaningar och lära dig nya saker. Du får en omfattande upplärning och introduktion, därav behöver du inte kunna bolagsjuridik sedan tidigare men du ska ha ett stort intresse för att lära dig!

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en bakgrund inom ekonomi eller juridik, eller har en stor interess för området. Du kan också ha en bakgrund inom försäljning men önskar ett karriärskifte till en mer administrativ tjänst.
  • Kan utrycka sig bra i tal och skrift, båda på svenska och engelska
  • Har en utbildning inom ekonomi/juridik
Det är meriterande om du

* Har en bakgrund inom försäljning av tjänster

Vi söker en person som är noggrann och ansvarstagande men som också gillar att jobba relationsskapande med kunder.

Övrig information
  • Start: Efter överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Kungsgatan, Centrala Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Svenska Standardbolags önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Juridik, Bolagsjurist, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Standardbolag Svenska Standardbolag är marknadsledande inom bolagstjänster i Sverige sedan 1954 och har bistått näringslivet med bolagstjänster vid mer än 300 000 tillfällen. Deras lagerbolag AB Grundstenen är företagets till antalet största tjänst. Mer än 160 000 svenska företag har startats med en AB Grundstenen. Svenska Standardbolag är också ledande inom området avvecklingar av aktiebolag. Sedan 1992 har över 25 000 aktiebolag avvecklats genom den unika snabbavvecklingstjänsten Slutstenen. https://www.standardbolag.se/