Vilka effekter har probiotika på förskolebarn?

Vilka effekter har probiotika på förskolebarn?

Essum är ett bioteknikföretag som har funnits sedan 1989. De bedriver bland annat forskning för att visa på den goda effekten av framtagna probiotiska bakterier. Nu ska de genomföra ett projekt mot 600 förskolebarn för att undersöka effekterna av preparatet och de behöver din hjälp. Det är en stor studie och för att genomföra detta söker de nu en projektassistent som på deltid ska komma in och komplettera deras team under projektets gång.

Information om uppdraget

Academic Work söker projektassistent till en klinisk studie som genomförs av Essum. De startar nu igång ett projekt som ska genomföras på 600 förskolebarn där Du behövs för att stötta upp både i att upprätta informationsforum för föräldrar, samt hjälpa till att dela ut preparatet till förskolorna. Du kommer vara en del av ett tight team bestående av projektledare, labbpersonal och sjuksköterska.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Essum. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till januari 2019. Du kommer jobba 10-15 h/veckan utifrån ett flexibelt upplägg där ni tillsammans lägger upp ett schema som matchar med dina studier.

Arbetsuppgifter

Som projektassistent kommer du assistera teamet i projektet under tiden det är igång. Före sommarsemestern kommer det skickas ut medgivandedokument till alla föräldrar, sedan startar den kliniska studien igång i augusti då alla barn ska få preparatet. Det blir din uppgift att dels administrera och samla datauppgifter i Excel-dokument under tidens gång, samt starta upp en informationssida/blogg på internet där föräldrar kan gå in och läsa om projektet. Du kommer också tillsammans med några andra ur teamet åka ut till förskolorna och lämna preparatet hos barnen. Detta kommer ske i två omgångar, dels under augusti-oktober, samt december-januari.

Tjänsten passar dig som studerar biomedicin eller liknande och är nyfiken på att få en nära inblick i hur det faktisk går till i en studie. Essum bildades 1989 och har lång erfarenhet av att genomföra olika kliniska studier både inom Sverige och internationellt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som idag studerar på minst 50 % vid högskola/universitet. Du ska ha minst 1 år kvar av studierna då vi gärna öppnar för möjligheten att assistera vid fler projekt i framtiden. Vi söker vidare dig som har god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska, både därför att du ska kommunicera information till föräldrar och även dokumentera under själva projektet. Vi ser gärna att du studerar biomedicin, sjuksköterska eller inom liknande område.

Det är meriterande om du tidigare assisterat i en klinisk studie.

Då det är en klinisk studie som genomförs på barn är det viktigt att du ä noggrann och systematisk i det du gör. Vi ser att du är kommunikativt lagd och kan förmedla information på ett pedagogiskt sätt.

Övrig information
  • Start: Önskvärt om du skulle kunna starta upp några timmar i juni för att starta upp hemsidan/bloggen så den är igång. Sedan drar själva projektet igång 1 augusti.
  • Omfattning: 10-15 h/veckan men möjlighet att själv lägga upp när du gör dessa timmar.
  • Placering: I Umeå, på Umestan sitter Essum
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork