Vi söker däckskiftare!

Vi söker däckskiftare!

Vill du vara med och bidra när det behövs som mest? Snart närmar sig vintern och det börjar bli dags att byta till vinterdäck. Är du student och vill dryga ut studentkassan lite? Detta är det perfekta tillfället att jobba intensivt under en period och få snabba välförtjänta pengar. Sök tjänsten som däckskiftare redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker däckskiftare till vår kund i Umeå. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på deltid cirka två pass i veckan och sträcka sig under oktober till december.

Arbetsuppgifter

Som däckskiftare kommer du arbeta med att hjälpa kunder att byta från sommar till vinterdäck på deras bilar. Du kommer tillsammans med en kollega att ta emot kunder och byta däck och ta sommardäcken till förvaring.

Du kommer till exempel att:
  • Köra in och hissa upp bilar
  • Ta loss sommardäck, tvätta dem och ta dem till däckhotell
  • Sätta på vinterdäck
Tjänsten passar dig som gillar ett fysiskt krävande jobb och vill tjäna lite extra pengar under hösten. Viktigt i denna roll är att följa de säkerhetsföreskrifter som råder på arbetsplatsen. Det innefattar t.ex. hörselskydd, skyddsglasögon och noggrannhet i det arbete som utförs. Allt för att du ska ha en så trygg arbetsplats som möjligt.

Vi söker dig som

Är studerande på minst 50 % studietakt. Du ska vara tillgänglig för cirka 2-3 pass/veckan under däckbytarperioden. Du ska ha B-körkort. Du bör kunna göra dig förstådd på svenska då det kan ingå en del kundkontakt i arbetet.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i verkstad och/eller har erfarenhet av däckskiftsarbete, men det är inget krav.

Som person är du noggrann i de arbetsuppgifter du tar dig an, du kan samarbeta med andra för att nå bästa möjliga resultat men klarar av att självständigt driva ditt arbete framåt.

Övrig information
  • Start: Oktober
  • Omfattning: Deltid, cirka 2-3 pass/veckan
  • Placering: Umeå
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork