Verksamhetschef till Ki-Kök

Verksamhetschef till Ki-Kök

Ki-Kök söker en verksamhetschef med operativt ansvar, där du kommer att aktivt delta i koncernens fortsatta utveckling. Vi söker dig med hög personlig mognad och som har tidigare erfarenhet av personalansvar, som exempelvis grupp- eller platschef. Du kanske till och med har du drivit eget företag. Tjänsten passar dig som har god affärsförståelse och förmågan att skapa förtroende hos dina medarbetare.

Information om uppdraget

Academic Work söker en verksamhetschef med operativt ansvar till Ki-Kök. Där du kommer att ha ett tätt samarbete med VD och styrelse i att driva bolaget framåt. Ansvaret för det operativa arbetet ligger idag hos VD, i och med bolagets expansion vill de anställa en verksamhetschef som skall ansvara för det operativa arbetet inom koncernen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Ki-Kök.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef kommer du att ha ett övergripande ansvar för det operativa arbetet i bolaget med personalansvar, stöttning och övergripande ansvar av försäljningen samt utveckling av bolagen inom koncernen. Du förväntas att aktivt bidra till koncernen och bolagens fortsatta utveckling. I de projekt som Ki-Kök har kommer du att vara i kontakt med entreprenörer, kommunen och inköpare m.fl. Som verksamhetschef med ansvar för all personal kommer du att regelbundet besöka kontoren i regionen. Vidare har du ekonomiskt ansvar för fakturering, uppföljning av kostnader och projekt samt månadsavslut.

Den första månaden kommer du att introduceras i arbetsuppgifterna, verksamheten och kollegor i samarbete med VD.

Du kommer till exempel att:
 • Utveckla bolagen Ki-Kök och Hushållsservice
 • Ha övergripande ansvar för försäljningen och stötta säljarna
 • Utvärdera det administrativa arbetet med exempelvis arbetsmiljö
 • Ha ansvar för all personal inom bolagen
Tjänsten passar dig som har god affärsförståelse och med hög personlig mognad agerar som en drivkraft i bolaget med stöd och förtroende från personalen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av personalansvar och generell kunskap inom arbetsrätt och personalfrågor. Vidare har du god affärsförståelse gärna med erfarenhet inom försäljning så att du förstår säljprocessen. Det kan vara så att du har arbetat som platschef inom bygg, gruppchef eller drivit eget företag.
 • B-körkort, med tillgång till egen bil
 • Skriver och talar svenska flytande
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av försäljning inom entreprenad eller projekt
 • Har arbetat som verksamhetschef tidigare
 • Har erfarenhet av storköksbranschen eller av serviceverksamhet
Även om erfarenhet är av stor vikt för att lyckas i rollen, så söker vi främst rätt personlighet.

Som person har du hög personlig mognad som gör att du utstrålar trygghet, stabilitet och har förmåga till självinsikt. Du uppvisar integritet i din yrkesroll när det krävs och kan anpassa dig i olika situationer och relationer. Detta är av största vikt när det kommer till att skapa förtroende och få stöd av dina medarbetare i rollen som verksamhetschef. Din drivkraft är tydligt kopplat till mål och aktiviteter som driver bolagen framåt. Vid motstånd eller svårigheter kan du behålla fokus för att uppnå önskat resultat. Du har mycket god samarbetsförmåga och kan på så vis agera lyhört och uppmärksamt på andras synpunkter, prestationer och kompetens. Du är bra på att lyssna och anpassar ditt beteende för att skapa goda samarbeten, oavsett om det är internt eller externt. För att lyckas i rollen som verksamhetschef hos Ki-Kök är du en person som är öppen för rak kommunikation som agerar och tar ansvar för att dina ansvarsområden drivs framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående, men hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, direktrekrytering
 • Placering: Umeå, Formvägen 16
 • Kontaktperson: Maria Sehlstedt
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ki-Köks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ki-Kök är ett företag som är verksam inom storköks branschen och är största helhetsleverantören av storköksutrustning i Norrland. De levererar kompletta kök från design, projektering till installation och service. Vidare är de partner till Electrolux Professional och har nyligen förvärvat bolaget Hushållsservice. Ki-Köks kunder finns inom restaurang, offentlig verksamhet, café och hotell.

Ki-Kök är ett familjeföretag där trivsel och öppenhet är av största vikt. När det kommer till beslutsfattande är det korta ledtider som präglar verksamheten. Här hjälps man åt oavsett roll eller distrikt, och du har frihet under ansvar att leverera i din roll som verksamhetschef