Var med och forma framtidens infranet som kabeltekniker hos Eltel!

Var med och forma framtidens infranet som kabeltekniker hos Eltel!

Är du personen som älskar att sätta tänderna i problem, gillar att arbeta praktiskt och kanske har erfarenhet av grovarbete. Sök tjänsten hos Eltel som kabeltekniker. Här får du de rätta förutsättningarna för att utvecklas i branschen då de är marknadsledande inom sin gren och erbjuder utbildningar och stöttning under din anställning. Sök tjänsten redan idag! Urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker Kabeltekniker till Eltel. Du kommer att ingå i ett team om sju personer med samma roll som dig. I arbetet jobbar ni nära varandra i teamet och samarbetar ofta på de olika uppdrag som kommer in. Du blir en del av ett hårt arbetande team som ställer upp för varandra och är engagerade och nyfikna på sitt arbete. Du kommer att arbeta från kontoret på Västerslätt i Umeå men resor kan förekomma nationellt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Eltel. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader från uppdragsstart. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till kunden, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kabeltekniker arbetar du dagligen med felsökning och underhåll av teleledningar. Du kommer även att arbeta med samordning kring trafikanordningar. Till exempel kontakta externa parter för att få rätt förutsättningar för att kunna utföra ditt arbete. Vidare är det du som löser det praktiska problemet och gräver fram kabeln och åtgärdar felet genom att till exempel byta ut kabeln eller skarva ihop den.

Du kommer till exempel att:
  • Ansöka om grävtillstånd
  • Göra mätningar om vart felet är
  • Sköta det administrativa arbetet kring varje uppdrag
Tjänsten passar dig som är lösningsfokuserad och vill utvecklas i din roll som tekniker. I tjänsten kommer det att erbjudas en gedigen introduktion blandat med både teori och praktisk inlärning. Allt för att ge dig rätt förutsättningar för att lyckas i rollen. Du kommer under din anställnings gång att genomgå olika utbildningar för att du ska utvecklas och ha en möjlighet att växa inom företaget.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett intresse för teknik och har något form av erfarenhet av till exempel markarbete eller grävning. För denna tjänst är det även intressant om du har erfarenhet av kabelförlängning eller om du har en bakgrund inom el eller teknik. För tjänsten krävs det att du har körkort B och det är meriterande om du även har BE. I och med att du kommer ha daglig kontakt med Eltels kunder krävs det att du kan uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du självgående och kan ta beslut och driva ditt arbete framåt trots bristfälliga instruktioner. Du tycker att problem är motiverande och drivs av att hitta en lösning. Då du samarbetar mycket med dina kollegor och även andra parter och kunder ser vi även att du tycker om samarbete och är serviceinriktad.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Umeå
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Eltels önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som marknadsledare ligger Eltel i framkant i den nya infranätbranschen, som kombinerar el och tele, vilket ger unika möjligheter till innovationer och nya arbetssätt. Kunderna till Eltel Networks är teleoperatörer, systemleverantörer, energibolag, kommuner, fastighetsbolag, blåljusmyndigheter och vägverk, banverk och luftfartsverk - lokala såväl som nationella.