Umeå Energi söker projektingenjörer/projektledare inom Värme

Umeå Energi söker projektingenjörer/projektledare inom Värme

Umeå Energi söker nu en ny projektingenjör för arbete inom fjärrvärme och fjärrkylanät. Vi söker dig som är utbildad ingenjör och som vill utvecklas inom energibranschen! Vill du ha en tjänst där du får ta egna initiativ och arbeta proaktivt, i en roll med fokus på uppsatta leveransmål, då kan det har vara jobbet för dig!

Information om uppdraget

Tillsammans med Umeå Energi söker vi en projektingenjör som ska planera, bereda och arbetsleda projekt och underhållsinsatser inom fjärrvärme och fjärrkylanät.

Umeå Energis ambition är att både idag och på sikt vara kundens och medarbetarens val. Enkelhet, närhet och ansvar är kompassen som leder företaget i dagliga arbete. Tillsammans och i partnerskap utvecklar Umeå Energi kontinuerligt erbjudanden för att möta marknadens behov. De menar att kraften i mötet människor emellan får saker att hända.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och att aställningen sker direkt hos Umeå Energi.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör inom teknikområde värme leder du genomförande av projekt och aktiviteter genom daglig styrning. Med fokus på arbetsmiljö, kvalitet, tid och kostnad ansvarar du för planering, beredning och arbetsledning. Du genomför bland annat inköp av entreprenader och material, projekt och sköter daglig verksamhet.

Ditt team består av projektörer och projektledare med specialistkompetens inom elnät, bredband och värme. Inom värme arbetar vi i huvudsak med serviser/anslutningar, investerings- och reinvesteringsprojekt samt förebyggande och avhjälpande underhåll inom vårt värme- och kylanät

Vi söker dig som
 • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen mot energi eller teknik, alternativt motsvarande yrkeserfarenhet som vi bedömmer likvärdig
 • Erhåller B-körkort
 • Har goda kunskaper inom svenska och engelska
Meriterande för tjänsten är o du har:
 • Erfarenhet inom ledningsnät fjärrvärme och energibranschen
 • Vana av att leda entreprenadarbeten och har projektledarcertifiering
 • Arbetat med NIS-system och affärssystem sen tidigare
Umeå Energi ställer ständigt om organisationen för att möta omvärldens behov och förväntningar. Därför ser vi gärna att du uppskattar löpande utvecklings- och förbättringsarbete. Vi söker också dig med intresse för verksamhetsutveckling.

Som person är du:
 • En fokuserad problemlösare
 • Bra på att ta egna initiativ
 • En lagspelare
Du är också öppen och har en förmåga att påverka din omgivning positivt.

Övrig information:
 • Start: Augusti/September
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Umeå
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Umeå Energis önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Umeå Energi AB är en energi- och kommunikationskoncern som utvecklar innovativa och hållbara lösningar för el, värme och bredband för och i samverkan med företagets kunder. De är en ambitiös organisation med en tydlig vision och högt ställda mål i en framtidsbransch i snabb omställning.

Läs mer om företaget här.