Trivs du i den ansvarsfulla rollen och vill arbeta fysisk? Extrajobba på Eltel!

Trivs du i den ansvarsfulla rollen och vill arbeta fysisk? Extrajobba på Eltel!

Studerar du och vill dryga ut studentkassan med ett roligt extrajobb där du får vara med och påverka? Vill du skapa ett kontaktnät hos en stor aktör inom Telecombranschen? Sök tjänsten som garageansvarig på Eltel. Här kommer du tillsammans med en annan student att få ett eget ansvarsområde och se till att arbetet flyter på i garaget gällande allt från godsmottagning till post och deponi. Sök tjänsten idag! Urval sker löpande!

Information om uppdraget

Just nu söker vi två studenter till Eltel. Du kommer arbeta på plats i Eltels lokaler på Västerslätt. Arbetet kommer vara förlagt på eftermiddagen och vi ser att du kan arbeta två dagar i veckan. För att styra upp arbetsuppgifter och schema kommer du ha nära kontakt med både den andra studenten och övriga medarbetare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Eltels önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Eltel.

Arbetsuppgifter

Som garageansvarig ansvarar du för driften i garaget och du kommer tillsammans med personal på plats att sätta upp strukturer och riktlinjer kring hur saker ska skötas. Du kommer dels arbeta efter en checklista med fasta uppgifter men även ta dig an snabba puckar som behöver lösas just den dagen.

Du kommer till exempel att:

Ta emot och ta hand om gods som levererad till Eltels lokaler

Beställa material

Ansvara för post och deponi

Tjänsten passar dig som gillar att arbeta med kroppen och vill ha lite omväxling från en stillasittande studentvardag. I den här rollen får du möjlighet att arbeta självständigt och dessutom vara med och påverka hur rollen ska vara utformad.

Vi söker dig som

Är studerande på högskola eller universitet på minst 50%

Kan jobba 2 dagar i veckan mellan ca 12:00-16.00 vardagar

Har körkort B

Det är meriterande om du har truckkort och erfarenhet av lagerarbete. Vi ser det även som meriterande om du har intresse för Telecombranschen.

Som person är du strukturerad och kan lägga upp, prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du gör arbetet noggrant och lägger stor vikt vid att göra bra ifrån dig. Vidare är du skicklig på att se vad som behöver göras och att själv driva på ditt arbete.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 12:00-16.00, 2 dagar/vecka
  • Placering: Umeå, Västerslätt
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för samhällets livsviktiga infrastruktur och nätverk inom el och telekom, det vi kallar infranet. På det sättet verkar Eltel i kärnan av ett mer hållbart samhälle. Eltel är en leverantör av tekniska tjänster till Infranet-industrin, som spänner över Eltel Groups tre affärsområden: Power, Communication och Transport & Security.