Tidigare migrerat databaser? Utvecklare sökes!

Tidigare migrerat databaser? Utvecklare sökes!

Vi söker dig som har erfarenhet av att migrera databaser och vill ingå i ett projekt på till att börja med 6 månader, men möjlighet till förlängning. Du kommer att säkerställa att bytet av databas hos vår kund sker smidigt. Uppdraget passar dig om som trivs med att arbeta agilt, är kommunikativ och gärna är länken mellan IT och övriga medarbetare. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Som Utvecklare i projektet kommer du att migrera databasen, från nautilus till labware. Du kommer även programmera för att skapa logiska funktioner. Du kommer att ingå i ett projekt som sker internationellt där alla ska ha samma lims. Du kommer även att ta fram en kravspecifikationen och du blir länken mellan IT-avdelningen som sitter i Europa och dina medarbetare på arbetsplatsen i Umeå. I Umeå kommer du arbeta självständigt i din roll men du har stöttning av kollegorna på IT som sitter på ett annat kontor i Europa.

På kontoret i Umeå kommer du arbeta självständigt men få stöttning av mer seniora kollegor på annat kontor

kommer ge dig en inskolning och finns som stöttning. Du kommer även ha nära kontakt med projektledaren och avrapportera några gånger per vecka.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Vi söker dig som
  • Tidigare arbetat med migrering av databaser och har en avslutad relevant examen inom IT
  • Har kunskap i SQL och Oracle
  • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska
Det är meriterande om du har någon form av erfarenhet av lims (laboratory information management system)

Som person är du:
  • Problemlösande
  • Kommunikativ
  • Strukturerad
Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, 6 månader med möjlighet till förlängning
  • Placering: Umeå
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se