Tekniskt intresserad student till Tempus!

Tekniskt intresserad student till Tempus!

Är du en driven student som har intresse för interaktionen mellan IT och människan? Trivs du med kundservice och värdesätter ett nära samarbete med kollegor? Ta chansen och få in foten på företaget Tempus. De erbjuder ett lättanvänt system för schemaläggning och närvarohantering i förskola och på fritids. Låter det intressant? Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en kundservicemedarbetare till det marknadsledande företaget Tempus. I rollen kommer du arbeta med att ta emot främst inkommande samtal och mail för enklare supportärenden. Du arbetar därmed nära användarna och hjälper dem för att användandet av Tempus tjänst ska flyta på så smidigt som möjligt. Du får god inblick i Tempus arbete med produktutveckling för att deras tjänst ska interagera med användarnas behov.

Tjänsten är på deltid, med cirka 1-2 halvdagar/veckan där du tillsammans med din handledare kommer överens om vilka dagar som passar bäst. Denna roll kommer även stötta upp teamet under sommarmånaderna, vid jul samt övrig frånvaro av ordinarie personal.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tempus. Uppdraget kommer vara på deltid och sträcka sig minst 6 månader. På Tempus finns goda möjligheter till utveckling, både karriärmässigt och på personligt plan. Gör du bra ifrån dig och alla parter är nöjda finns därmed goda möjligheter till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta nära Tempus användare och besvara deras frågor gällande användarhantering och felanmälan. Du kommer svara på frågor via telefon, mail och formulär.

Tjänsten passar dig som har ett intresse för interaktionen mellan IT och människor, och vill få chansen att arbeta i ett företag som arbetar för enkelhet, användarvänlighet och närvaro. Som företag värdesätter Tempus närheten till kunden för att kontinuerligt utveckla och förbättra funktion och design. Genom att arbeta med kundservice kommer du nära användarna och får en djupare förståelse för hur teknik samspelar och påverkar människors vardag.

Tempus - Mer tid för barnen

Vi söker dig som
  • Idag studerar ett program på Universitet/Högskola på minst 50 % och har minst 1 år kvar av studierna. Vi ser positivt på att du har ett tekniskt intresse.
  • Då tjänsten innebär intern såväl som extern kommunikation på svenska vill vi att du ska kunna kommunicera väl på svenska i tal och skrift.
  • Vi vill också att du ska kunna jobba vissa perioder under sommaren
Då tjänsten innebär bemötande av Tempus kunder ser vi det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundservice/support.

Som person har du ett genuint intresse för service och användarhantering. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att bemöta kunder. Då Tempus arbetar i en sammansvetsad grupp tillsammans med både utvecklare och kundansvariga värdesätter vi din samarbetsförmåga. De arbetar ständigt för att utveckla sig själva och därför ser vi gärna att du inte räds för att komma med förslag på lösningar.

Övrig information
  • Start: Inskolning kan börja ske i slutet av mars, start april
  • Omfattning: Deltid, 1-2 halvdagar i veckan
  • Placering: Umeå
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tempus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med start 2010 växte Tempus fram ur ett samarbetsprojekt med en kommun som ville ha möjlighet att ta beslut utifrån mätdata i förskolan. Tempus uppdrag var att utveckla och modernisera de befintliga mätmetoderna och resultatet av det arbetet blev grunden till den produkt de har idag. Ett system lika genialt som enkelt att använda. Något som redan mer än 30 kommuner och friskoleenheter runt om i landet har stor glädje av. Tempus är idag marknadsledande tack vare deras nära samarbeten med användarna och erbjuder idag ett beprövat och lättanvänt system för schemaläggning och närvarohantering i förskola och på fritids.